Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestoupení z 8-mi letého gymplu na 4 letý

Od: adrousik odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

mam dotaz jestli jde přestoupit z 8-mi leteho gymplu po 4 rocích (jako 9 třída) na 4-lety

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Samozřejmě, podstoupíte standardní přijímací řízení, a jste-li přijat, nic vám nebrání.

adrousik
Dik konecne nekdo kdo chape otazku

liska5
hodnocení

2x

Nějak tomu nerozumím. Jste na gymplu, tak tam snad budete až do maturity.

Nebo myslíte jinam, na jiný gympl? Nebo Vám jde o přesun do třídy, která tam teprve přibude, coby čtyřletá?

Možná autor(ka) otázky uvažuje přestup kvůli šikaně...

liska5

Nebooo, že by chtěla přejít do třídy, kam nastoupí nějaká její kamarádka ze základky?

adrousik
Chci prestoupit kvuli jinemu zamereni

tramo
hodnocení

2x
Zdravím, pokud máte na mysli přestup v rámci stejné školy, tak to asi nelze. Nemělo by to význam, minimálně na gymplu, co jsem studovala já, se studenti osmiletého i čtyřletého gymnázia učili ze stejných učebnic, učili je +− stejní učitelé, učební osnovy byly taky stejné. Pokud máte na mysli přestup na jinou školu, tak to samozřejmě lze.
adrousik
Protze ctvrtlety na ktery chci jit ma jine zamereni

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]