Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu. Včera přišla dcera ze střední školy s tím, že 2 spolužačky si ve škole daly do pusy někde za zuby nějaké malé pytlíčky s něčím a byly pak úplně mimo.
Vyptávali jsme se víc, ale dcera nic víc (co to bylo) nevěděla. Šlo o problémové dívky (rády se předvádí, špatný prospěch, hodně kluků, výrazné líčení apod.)
Mohly by to být drogy? Asi by se to mělo říct třídní?
A proč ne? Jestli to jsou drogy, tak by o tom měla vědět. Pokud byly ty holky mimo, tak si toho mohl všimnout i nějaký vyučující. Kdyby šlo o moje dítě, tak já jako rodič bych tuto informaci ocenila, i když by se mnou pořádně zamávala.
Ptala jsem se tady proto, že já absolutně nemám ponětí, že by se drogy v nějakých sáčcích takto daly užívat. Vlastně jsem ani nikdy žádnou neviděla a o takové setkání vůbec nestojím. Ale protože holky byly totálně mimo (cituji dceru) jsem nabyla dojmu, že o něco takového šlo.
Každopádně všem moc děkuji za názory.
Kdysi jsem dostala nějaké hodiny na učilišti. Přišla jsem do třídy a jedna dívka byla totálně mimo, vláčná, oči vsloup... Zavolala jsem okamžitě záchranku. Někteří učňové na mne hystericky řvali, že jsem napráskala, že drogujou a to že je jejich věc. Záchranka přijela za do minuty. Holku fofrem naložili, aniž by na místě řešili, o jakou drogu či lék šlo. Mladý lékař dívce něco píchl a přitom mi stihl říct, ať sbalím třídu a jdeme hned za "pacientkou" do nemocnice, která je pár minut od školy. Tam nás překvapivě všechny zavedli do místnosti, kde dotyčné prováděli hadicí výplach žaludku.. To bylo tak hnusné, že si snad všichni rozmyslí strčit do pusy nějakou drogu Tahle prý zkombinovala o polední přestávce nějaké tablety s dávkou alkoholu. Doktor mi před třídou poděkoval, že prý moje rychlá teakce nejspíš zachránila holce život, že hrozila srdeční zástava.. A "dětičky" najednou pochopily a věřím, že uzrály.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.