Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Chodím do sekundy na gymplu a ve třídě nás je asi třetina holek zbytek kluci. A poslední dobou si všímám ještě před on-line výukou ze na mě jeden kluk skoro pořad kouká. Kamaradka co se mnou sedí mi to taky říká a Kamoska co sedí za námi tak to taky říká. Já sedím ve prostřední lavici a on vlevo a mezi našemi lavicemi je chodbička takže já sedím respektive vedle něho akorát přes uličku. A poslední dobou třeba na začátku hodiny když si máme stoupnout a pozdravit profesorku tak na mě mluví a ptá se mě na něco nebo se na mě proste skoro furt kouka. Já si myslím ze na vztah je dost brzo ale je celkem dost hezkej já bych zájem měla ale nevím jak se ho mám zeptat proč na mě kouká. Možná je na mě něco špatně a je to vidět tak se na mě kouká kvůli tomu nebo nevim. Ale jako kamaráda bych ho brala. Prosím poraďte
Muze koukat z ruznych duvodu, nektere budou pravdepodobnejsi nez jine, ale jedno vim jiste.
Urcite s Tebou nechce byt kamarad.
Zkus to řešit prostřednictvím dobré kamarádky. Ta by se jej měla zeptat, jestli se mu líbíš, popř. vzkázat, že ty nabízíš pouze kamarádství.
Kamarádky bych do toho netahala. Jsou spolu ve třídě, to se nějak samo vyvrbí. Situací a společných témat bude dost. Kamarádky akorát nadělají ve vztazích paseku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.