Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysoká škola - baví mě kreslit

Od: ajaa odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chtěla bych radu na jakou vysokou si mám dát přihlášku. Baví mě kreslit a něco nového vyrábět, zajímám se o výtvarné umění. Chtěla jsem jít na design interieru ale bohužel tento obor je pouze v Usti nad Labem a také je zde velmi malá úspěšnost tak jako na většině uměleckých škol. Dále jsem uvažovala o průmyslovém designu na ČVUT, zajímalo by mě jaké jsou příjmací zkoušky, jaké jsou na designu předměty atd.. Uvažuji také o možnosti jít studovat dějiny umění, např. na UK v Praze, také by mě zajímalo jaká je tam uspěšnost přijetí a jaké jsou příjmací zkoušky. Děkuji za odpověď a doufám že se zde najde někdo, kdo má s těmito školami zkušenost:)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

elbarto*
hodnocení

0x

Moc vám neporadím ale s něčím snad trochu pomůžu, na dějiny umění nejděte! (pokud tedy pak chcete najít práci v oboru, který vystudujete, kunsthistorik není v současné době žádané povolání.

Omlouvám se ale víc vám nepomůžu...:(*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]