Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám to dobře

Od: 57 odpovědí: 1 změna:
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli překlad do angličtiny mám dobře tady je to anglicky Wood is a hard and porous plant tissue that forms the trunks, roots and branches of trees, shrubs and other trees. . In a living tree, it serves as a supporting function, allowing the tree to grow to great heights and stand alone. In modern times, it is also used for the production of other building materials, chipboard, paper and cardboard. Various aromatic substances are obtained from wood. Wood as a fuel has been used for baking, cooking and heating since ancient times, and people collected it where it grew. Tiny branches were tied into grips for easier carrying.
A tady český Dřevo je tvrdé a pórovité rostlinné pletivo které tvoří kmeny, kořeny a větve stromů, keřů a dalších dřevin. . V živém stromu plní j funkci podpůrnou, která stromu dovoluje růst do velké výšky a stát o samotě, Dřevo je po tisíciletí průvodcem člověka jako materiál staveb, pro výrobu nábytku,předmětů, nástrojů, obalů a podobně , a od samého začátku jako dostupné palivo, V moderní době slouží i k výrobě dalších stavebních materiálů dřevotříska papíru a lepenky. Ze dřeva se získávají různé aromatické látky. Dřevo jako palivo se využívalo na pečení, vaření i vytápění od nejstarších dob a lidé je sbírali, kde rostlo. Drobné větve se svazovaly do otýpek pro snazší přenášení. Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, v angličtině jako takové chybu nevidím (angličina mě živí, snad jsem tam nic nepřehlédl).

Chyby se tam najdou spíš typografického rázu (dvě tečky za větou, mezera před čárkou...). V české verzi chybí čárka před "které".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]