Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Jsem v 9. třídě a chci se dostat na Zdravotnickou střední školu. Strašně se ale bojím přijímaček..
S učením jsem nikdy nějak zlváštní problém neměl a doma jsem se učil minimálně,ale na přijímačky se chci připravit pořádně. Nejvíce se bojím matematiky tak se chci zaměřit na tu. Neporadil by mi prosím někdo jak často,kde a co si procvičovat abych to zvládnul? Kvůli covidu také nějaké věci co jsme se učili dříve pořádně nechápu a jak jsem se díval na CERMAT testy,jsou tam i věci z nižších ročníků co jsem už zapomněl. :D
Díky a přeji pěkný den.
Ještě chci doplnít,že jsem stresor a pod stresem zapomenu i to co umím :D
Poznámka na okraj -
stresor je stresový faktor
Člověk, který se stresuje, je lidově stresař.
Tady je odkaz na soubor, kde je popsáno, jak lze snížit míru stresu
Obavu z příjmaček lze snižovat tak, že si za stejných podmínek dotyčný člověk bude dělat cvičné testy doma (tedy se stejnými pomůckami a se stejným časem).
Když testy zvládne opakovaně x krát doma, tak je zvládne i na dané škole. Čím víc toho někdo postupně spočítá doma, tím větší jistotu bude mít a tím míň stresu bude mít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.