Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maturitní četba

Od: kik odpovědí: 4 změna:
Je tu někdo, kdo četl Memento od Johna a pomohl mi s typy promluv, vypravěčem, vyprávěcími způsoby a tropy?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tady jsou odkazy na stránku a soubor, kde je popis té knihy

rozbor-dila.cz/...

milujemecestinu.cz/...

-----

Tohle by mohlo být taky užitečný. Není v tom popis knihy Memanto, ale jiných knih.

ststeplice.cz/...

hodnocení

1x

Četla a sice už asi 5 x. Mám tuto knihu doma. A četla jsem ji z vlastního rozhodnutí, ne proto, že bych musela, že by to byla nařízená četba.

Neškodí rozhodně nikomu, když si ji přečte. Zvláště pak mladým lidem. Vede k zamyšlení. Maturitu za Vás dělat nemůžeme. Teď byly školy zavřené, zbývalo tedy dost času právě na četbu. Myslím si, že tato kniha za přečtení rozhodně stojí.

Dokonce Vám ji mohu půjčit. Záleží na tom, odkud jste. A určitě ji běžně seženete i v knihovnách. Už pozítří to vypukne. ;) Jaga.

kik
hodnocení

Knihu jsem četl, jen bych potřeboval poradit s tím zpracováním.
Je tedy správně, když napíšu že typy promluv : dialogy, vnitřní monology
Vypravěč: ich-forma, er-forma
Vyprávěcí způsoby : prima řeč?

kik
hodnocení

Nevíte prosim někdo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]