Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradíte mi prosím?

Od: lada2 odpovědí: 2 změna:
Zdravím,
jsem v 9. ročníku. První školu už mám vybranou, ale nevím tu druhou. Mohli byste mi prosím poradit nějakou obchodní akademie ve středočeském/plzeňském/jihočeském kraji s možností intru?
Předem děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

0x
Jestli jste určitě rozhodnut/a pro obchodní akademii, zkuste si prostě najít nejbližší v místě bydliště. Internát je sice řešení, ale v tomto případě je zbytečný.
Myslím, že časem oceníte, že odpadne zdlouhavé dojíždění, že máte všechno z domácnosti po ruce a že se nemusíte pořád stěhovat. A i po finanční stránce je to levnější.
Je pravda, že intr by vám mohl být zdrojem k určité samostatnosti, ale přesto bych ho neupřednostnil, kdyby byla možnost bydlet doma.
Určitě ale využijte dny otevřených dveří, pokud příští rok vůbec budou. Je možné, že po prohlídce více škol nakonec zvolíte nějakou vzdálenější, to pak samozřejmě po poradě s rodiči můžete ve škole zrovna poptat informace o ubytování v místě školy.

hodnocení

0x

Střední školy lze vyhledat např. zde

atlasskolstvi.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]