Zdravím, už delší dobu mám problém při výuce předmětu on-line, kde učitel pouští prezentaci. Vždy se to stane jen v tom jednom předmětu, v žádném jiném se mi to neděje. Jde o to, že když nám učitel spustí prezentaci, tak všichni to vidí normálně a jen já tam mám možnost “pro prezentujiciho” nebo “převzít kontrolu” viz. foto a prezentace je na první slidu, zatímco ostatní to mají na slidu o kterém zrovna on mluví. Učitel si dnes stěžoval, že se mu někdo nad tím snaží převzít kontrolu, tudíž mi docvaklo, že to budu asi nechtěně já. Chci se tedy zeptat zda když kliknu na to “pro prezentujiciho” zda mě to hodí jako ostatní na slide o kterém učitel mluví, nebo to musím udělat nějak jinak, např. znovu se připojit. Btw. Používám mobil, ne počítač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.