Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodte to do AJ nejde mi to

Od: rodney* odpovědí: 4 změna:

Text:

Já mám dětský pokoj v podkroví, v druhém patře domu. V obývacím pokoji mám hnědý

koberec , postel je u zdi . Naproti jsou skříňě. Mezi skříňkami mám televizní
stolek . Vpravo vedle okna stojí akvárium. V druhém pokoji mám pracovní a
počítačový stůl. Koupelna s vanou a washbasin je naproti obývacímu pokoji. V
předsíni na zdi visí zrcadlo.
Díky předem.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

raduz*
hodnocení

2x

Mně to přijde jako cvičení na there is ... to neni nic tezkeho, snazte se, neco vyplodte a pak se ptejte

pu®

Raduz to trefil, je to cviceni na vazbu there is, popr. there are. To jste museli brat, a pokud chodite do skoly, museli jste to brat prave ted. Takze otevrit sesit, popr. ucebnici, najit prikladove vety, ve slovniku dohledat slovicka, v podstate "dosadit" zadana slovicka do prikladovych vet a napsat ukol. Pak ho sem dejte ke kontrole. Podivejte se na kacku (laurdes, tusim), jakym zpusobem se tady pta. Kdyz to udelate jako ona, dostanete taky takovou odpoved jako ona ;)

hodnocení

1x

Ty nechodíš do školy? Co kdybys to aspoň zkusil? Napiš sem,co jsi stvořil a někdo ti to určitě opraví.Takhle je to jednoduché,hodit to na druhé.

rodney*
hodnocení

tady ale bude to určitě špatně :

I have a childrens room in the attic, on the second floor. In the living room brown
carpet, the bed is against the wall. By contrast, the cabinets. Among my TV cabinet
table. Right next to the window is an aquarium. In the other room and I work
computer desk. Bathroom with bath and washbasin is opposite the living room. In
hall mirror hanging on the wall.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]