Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyby v testu

Od: kessie* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den tak nevím buď jsem blbá já nebo učitel má něco špatného v testu mě to po zadání ukázalo špatně odpovědi napíšu co jsem napsala z 30 napíšu 10. 1.Jak se jmenuje největší poušť na světě:Sahara.2.Jak se jmenuje pohoří severní Africe: Atlas.3.Jak se jmenovali bývalí panovníci v Egyptě:Faraoni.4 Jak se jmenuje hlavní město Egypta:Káhira.5.Kde se soustřeďuje život na světě v poušti:V oazách.6.Jak se jmenuje největší řeka Egypta:Nil.7.Jak se jmenuje průplav mezi středozemním a Rudým mořem:Suezský.8.Které tři země tvoří Maghreb:Maroko, Alžírsko Tunisko.9.Které země tvoří Sahel:Malí,Senegal,Čad, Súdán,Etiopie a Somálsko.10.Jak vypadá vegetace (porost)v Sahelu: Travnaté pastviny.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

geogra
hodnocení

1x

1. Největší poušť je Antarktická poušť

8. Maghrev tvoří Maroko, Západní Sahara, Alžírsko, Tunisko a Libye

9. Chybí vám tam Mauritánie a Burkina Faso

10. Těmi pastvinami asi myslíte stepi.

Máte tam chyby, na učitele se tedy nezlobte...

A prosím, příště používejte názvy příspěvků vystihující podstatu otázky.

kessie*
hodnocení

Ale zápisek co nám dal je napsáno toto a i jsem se dívala na internet a psalo mi to tohle ale děkuji zajdu do školy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]