Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji Vaši radu. Mám za úkol vypočítat 4 příklady z fyziky. Dva mám. Dva mi chybí. Potřeboval bych pomoct je vypočítat, neboť průběžně se na ně dívám. Třeba mi výjde výsledek, který znám, ale prostě nevím jak dosadit, jak to vypočítat aby to celé dávalo smysl.
Jak velkou silou posunuje dělník bednu o hmotnosti 100 kg, jestliže ji podloží válci o poloměru 10 cm? Rameno valivého odporu je 0,005 m (Výsledek 50N) - Je to příklad který navazuje na předešlý příklad z dělníkem, který mám vypočítaný.
Určete sílu, kterou musí vyvinout cyklista k překonání odporové sály valivého odporu při jízdě po vodorovné silnici. Hmotnost cyklisty je 80 kg, rameno valivého odporu 1,6 mm, průměr kol je a) 64 cm, b) 32 cm
(s tímto si absolutně nevím rady)
Motal jsem si nad tím hlavu až do půl dvanácté, pak jsem vypnul počítač, ale pak jsem jej zase zapnul a rozhodl jsem se, že napíšu sem, díval jsem se na spousty ukázek příkladu, vzorečků. Na ksí. Ale prostě už nevím a nemám se odkud odpíchnout.
Valivy odpor se spocte jako nasobek normalove sily (tihy) a soucinitele valiveho odporu...Fv=Fn*f
A soucinitel valiveho odporu je pomer ramena valveho odporu a polomeru kola (nebo obecne valce) f=rv/r
-
Hned na prvnm pripadu je videt, ze jde o hloupy skolni ukol.
Normalova sila je cca 100kg*9.81ms-2=1000N
soucinitel valiveho odporu f=0.005m/0.1m=0.05
A valivy odpor Fv=1000N*0.05=50N.
Od tud tedy onen vysledek 50N.
Pri tom je jedno, na kolika valcich se bedna tlaci, protoze normalova sila se prislusne snizi, podle poctu valcu, takze vysedek oporu valeni je stale stejny.
Ale! Tlaceni bedny po valcich znamena, ze existuje dve stycne valive plochy. Jedna vuci podlozce a jedna vuci bedne. A kazda bude mit svuj valivy odpor, ktere se musi secist. No jo, to je holt ta skolni teorie
-
Dalsi priklad je ten samy zpusob vypoctu.
Ono je jedno, jakou silou se zatezuje ktere kolo. Stejne jako je jedno, kolik celkem tech kol je. O co bude jedno kolo vice zatizene, o to bude druhe kolo mene zatizene, a protoze jde o linearni vypocet, vysledny valivy odpor bude stale stejny.
-
Co bych povazoval za vetsi problem, ze tam kde mas pocitat s polomerem kol, pocita s jejich prumerem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.