Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám šanci se dostat na střední školu zdravotnickou

Od: patrikzapletal odpovědí: 8 změna:

Dobrý de jsem v 7. třídě a mám známky: M-4, AJ-4,ČJ-3,PŘ-3,Z- 2,D-3 atd.

Mám šanci se dostat na střední školu zdravotnickou?Prosím stručnou odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Záleží na tom, jak zvládnete přijímací zkoušky.

hodnocení

2x

Ne! Musíš pořádně zabrat.

nedoktor*
hodnocení

2x
Záleží na tom, jak zvladnete přijímací zkoušky. Pokud to jen flakate, tak dle mého šance je, pokud tomu nerozumite a doma se ucite, sežente si doučování

hodnocení

2x

Myslím si, že rozhodující je výsledek příjmacích zkoušek. Je možné, že na některých středních školách jsou nějaké body i za určitý průměr známek z vysvědčení. Jestli to tak je na té konkrétní střední zdravotnické škole, na to je potřeba se zeptat na té škole. Popř. je potřeba se podívat na webové stránky té školy, jestli jsou tam uvedeny nějaké podmínky pro přijetí.

hodnocení

2x

Ty čtyřky by bylo dobré opravit a pak záleží na tom, jak uděláš přijímací zkoušky.

*tuc*

lidus*
hodnocení

2x

Uděláš-li přijímačky tak ano. Jeden rok se hlásilo tak málo, že brali bez zkoušek vše, záleží jak to bude nyní. Pro jistotu zaber.

id
hodnocení

2x

Od čtyřek je k propadnutí jen krok. Také je možné, že se ti to 2 x podaří a vyjdeš školu ze 7. třídy.

Je rozdíl, jestli doma dřeš a máš 4 a nebo jsi flákač, nic neděláš a máš 4. Pokud jsi ten druhý případ a pořádně zabereš, opravíš známky, tak šanci máš se na střední školu dostat, ale maturu těžko uděláš. Momentálně jsi zralý na učební obor bez maturity.

karelhamouz
hodnocení

2x

Proč bys chtěl na zdravotku? Běž se radši vyučit nějaké řemeslo, třeba instalatéra, truhláře nebo elektrikáře. Po pár letech praxe si založíš živnost a budeš mít totální pohodu a spoustu prachů. Trápit se na zdravotce nemá cenu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]