Nejste přihlášen/a.
Dobrý de jsem v 7. třídě a mám známky: M-4, AJ-4,ČJ-3,PŘ-3,Z- 2,D-3 atd.
Mám šanci se dostat na střední školu zdravotnickou?Prosím stručnou odpověď.
Myslím si, že rozhodující je výsledek příjmacích zkoušek. Je možné, že na některých středních školách jsou nějaké body i za určitý průměr známek z vysvědčení. Jestli to tak je na té konkrétní střední zdravotnické škole, na to je potřeba se zeptat na té škole. Popř. je potřeba se podívat na webové stránky té školy, jestli jsou tam uvedeny nějaké podmínky pro přijetí.
Od čtyřek je k propadnutí jen krok. Také je možné, že se ti to 2 x podaří a vyjdeš školu ze 7. třídy.
Je rozdíl, jestli doma dřeš a máš 4 a nebo jsi flákač, nic neděláš a máš 4. Pokud jsi ten druhý případ a pořádně zabereš, opravíš známky, tak šanci máš se na střední školu dostat, ale maturu těžko uděláš. Momentálně jsi zralý na učební obor bez maturity.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.