Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká Moravská řeka?

Od: 2874® odpovědí: 22 změna:

Ahoj. Jaká moravská řeka na 7 písmen pramení do Polska? 4 písmeno je A.Díky všem.

doplněno 05.11.20 14:58:

pardon tak teče do Polska. J

doplněno 05.11.20 15:06:

Je to v krizovce co má kluk do skoly.Takhle to tam proste je.Jen jsem prepsal zadani. Pokud nevite,nepiste prosim.Nerad bych tady zase resil urazky a nakonec dostan ban.Dekuji

výtka
Upozornění od sys milancukrar 05. 11. 2020 15:55:53
Urážky zde dělá kdo?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pramení? Pramen je místo, kde řeka začíná.
Nemyslíte, kam řeka ústí (vlévá se do moře, oceánu, jezera nebo do jiné řeky)?
Nebo řeka, která teče do Polska?
doplněno 05.11.20 14:18: Moravskou řeku tekoucí na sever do Polska na 7 písmen neznám.
Na sever z Moravy teče asi jenom Odra. Pak ještě Olše, která se ale v Bohumíně vlévá do Odry.

hodnocení

2x

Když pominu nesmyslnost dotazu a budu hledat možné varianty, tak jsem 15 minut čuměl do mapy a žádnou takovou nenašel.

hodnocení

Nesmyslnost? Tak nereaguj.

výtka
Upozornění od sys milancukrar 05. 11. 2020 15:39:19
Prosím, bez urážek.Děkuji

Aroganci tady milujeme*cert* Jdi se radši zeptat někam jinam, kde ti ji budou trpět*tyty*

05.11.20 15:30
hodnocení

dekuji

Myslel jsem nesmyslnost ze strany autorů otázky, ne vaši... prostě chyba v zadání ;)

jabraka*
hodnocení

2x

Z Moravy odtéká do Polska Odra. její povodí je tady: pod.cz/...

JABRAKA

fran
hodnocení

2x

Dobrý den, moravská řeka tekoucí do Polska je Odra, křížovka v pracovním sešitě vlastivědy má v 6. řádku o 3 políčka navíc, chybička se vloudila.

hodnocení

0x

Ahoj,

Asi víte, kde je Morava a kde Polsko.

Takže se koukněte sem: mapy.cz/...

a hledejte. Rád se nechám poučit od Vás.

...a děkuji za poděkování.

hodnocení

Děkuji,hledal a nenašel jsem.Asi chyba v krizovce :_)

hodnocení

0x

V dotazu je něco špatně. To už poznali i jiní rádcové. Když pominu Polsko, napadá mě SvrAtka.

futra

Ta co jsem našla má sice 7 písmen ,ale A je třetí písmeno.

Futra, komentujete moji odpověď. Počítejme spolu ještě jednou. 1. S, 2. v, 3. r, 4. a...

Vylov brýle babčo píše že to co našla ona má A jako 3.

Dexolus - s brýlemi nebo bez brýlí :). Do komentářů nový objev nepatří :).

futra

Omlovám se bimbam.Tak to vymažte .

Futra - omlouvám se i já, zřejmě to byla reakce na mou první větu, že je v zadání něco špatně. A omlouvám se i tazateli, že zapleveluji vlákno. Jenže v zadání je opravdu něco špatně. Nemohlo by se v příhraniční oblasti jednat o potok, který tam v místní škole a v okolí všichni znají?

lidus*
hodnocení

0x

Na hranicích s Polskem pramení MORAVA. NEPASUJE, POKUD DOBŘE POČÍTÁM. DEJTE SEM CELOU KŘÍŽOVKU

hodnocení

0x

Test 20.c: Odra

doplněno 05.11.20 16:27:

KJ-58_Česká republika_řeky_test.pdf

vyuka.zsjarose.cz/...

Na váš poče se s tímto odkazem nedostaneme..

05.11.20 16:37

Už ano.

stixy
hodnocení

0x

V učebnici je tisková chyba a jsou tam tři políčka navíc má tam být Odra

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]