Nejste přihlášen/a.
Zahrádkáři platí městu za proníjem 3 Kč. Kolik zaplatí ročně za 2 hektary, 2 ary 150m čtverečních
Pokud ty 3 Kč neplatí za den a m2, tak to mají docela laciné. Kdeže je taková zahrádkářská kolonie?
Zkuste nám nabídnout nějaké Vaše řešení, my Vám pak na oplátku prozradíme, jestli to máte dobře. Úkol tu za Vás nikdo řešit nebude.
Pravděpodobně je tím myšleno 3kč za metr čtvereční.
Hektar je čtverec o straně 100 m, tedy o ploše 10000 m2 .
Ar je čtverec o straně 10 m, tedy o ploše 100m2
2 krát 10000 + 2 krát 100 + 150 = 20350
20350 krát 3 = 61050 Kč
Tedy 3Kč za metr čtvereční ročně.
Fajn. Teď jste tazatelce náramně pomohl. Vy jste za ní udělal úkol a ona zatím může skotačit někde venku s kamarádkami, nebo courat po facebooku. Proč by se namáhala něco počítat, když se najde spousta dobráků, kteří to udělají za ní a předloží hotový výpočet i s vysvětlivkami? Co na tom, že se to takhle nikdy nenaučí? Vždyť on to za ní příště zase někdo spočítá.
Za Vás taky někdo dělal domácí úkoly při Vašem skotačení venku?
Vy s tím problém nemáte. Dříve nebo později ho ale bude mít tazatelka, až bude muset skutečně něco spočítat a nebude mít po ruce Internet. Třeba při zkoušce z matematiky.
vilík - Ne, rozhodně si nemyslím, že jsem ten jediný správný. A jde mi o to, že ty úkoly žáci nedostávají pro srandu králíkům, ale proto, aby se něco naučili. Když je budou jen opisovat, nenaučí se nic a v reálném životě jim to bude docela chybět. Proč by vlastně měli žáci chodit do školy, když se tam stejně nic nenaučí a všechno za ně vyřeší někdo jiný?
vilíku, nemám potřebu taky vychovávat, souhlasím s Magdonem, abychom pomohli, ale nikoliv s výsledkem. Proto jsem napsal postup, nikoliv výsledek.
Vy máte jiný názor, Magdon, já a další jiný.
A tak je to v pořádku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.