Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Chemické vlastnosti sacharidů

Od: kik odpovědí: 2 změna:
Které sacharidy mají redukční účinky a proč?
Mám na výběr z : glukóza, fruktóza, galaktóza, sacharóza, maltóza, laktóza a škrob.
Podle mě všechny kromě sacharózy, je to tak?
Ale nevíte proč?

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

jabraka*
hodnocení

0x

Jednoduché cukry jsou snadněji přístupné oxidaci,také ve stravě jsou rychle aktivní pro získání energie.Sacharoza projde nejprve fermentací,aby odevzdala energii.

JABRAKA

 

oldi
hodnocení

0x
Chemické vlastnosti sacharidů.
mojechemie.cz/...

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]