Nejste přihlášen/a.
V biologii nám učitelka dává opravdu obrovské množství učiva, podle mě to není normální, až to hraničí s šikanou.
Například na poznávačku nám zadala cca 300 rostlin. To se prostě nedá naučit. Co můžu dělat?
1x
@momo147 - Co můžu dělat?
Zkusit se obrátit na třídní/ho, zda je objem učiva adekvátní - rozdíl bude v tom, jestli na naučení se poznávačky máte týden, měsíc nebo pololetí. A mezi námi - naučit se to dá ![]()
0x
Prostě jsem se na to vykašlal a dostal, stejně jako všichni ostatní, nedostatečnou.
Ta ženská byla úplně mimo. Skoro každý učitel nám zadal nějaký větší úkol, takže strávit celý čas kvůli opisování slovníku bylo úplně nehorázné.
Na druhou stranu, rostliny jsem určitě na základní škole musel znát taky, při přiměřené lhůtě bych to za šikanu nepovažoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.