Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Kontrola chemie

Od: juju odpovědí: 4 změna:
Nastrouhané suspenze brambor při výrobě škrobu se nazýva :
a) škrobové mléko b) třenka c) řízky
Za mě B
Při výrobě cukru se po vyluhování sacharózy do teplé vody uplatňuje :
a) filtrace b) difúze c) destinace
Asi B?
Vypočítej hmotnostní zlomek kyslíku v molekule hroznového cukru:
w = 6*M(o)/M(c6h12o6) = 6*16/180,18 = 53,3%

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

jabraka*
hodnocení

0x

Při mechanickém zpracování bramborové drti vznikne po oddělení neškrobové hmoty třenka.Ovšem vzniklá susenze škrobových zrn je nazvána v dalším technologickém postupu škrobovým mlékem.

Vyluhování rozřezaných řepných řízků probíhá v difuzerech

Jedna molekula hroznového cukru (C6H12O6)

to je v hmotnostním součtu jednotlivých atomů 100%

6 kyslíků je x

JABRAKA

juj
Srozumitelněji to nejde?
Tak mám pravdu nebo ne?
jabraka*

Nechávám část matematického vyjádření pro tazatele.Spočítání problému bolí,tak aby si také zapracoval.

JB

juju
hodnocení

Vůbec vám nerozumím. Chci jen vědět jestli to mám dobře. Nepotřebuju další kaši okolo toho. Stačí napsat ano/ne. Achjo

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]