Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou VŠ?

Od: gulber odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
chodím na gympl v Praze a nevím, kam pořádně jít na VŠ. Docela mě baví chemie,ale třeba biologie vůbec. Možná je to i kvůli učiteli. Nevadí mi až tak až na nějaký věci M, Prg.. Jakou byste mi prosím doporučili? Přemýšlel jsem o VŠCHT ale prý když už Chemie tak i Biologie.. Děkuji předem. G

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Možná by Vás bavilo studium biochemie

vysokeskoly.cz/...

gulber

To vypadá dobře, akorát skousnout tu biologii. :D

Děkuji za odpověď.

hodnocení

0x

Jo s těmi učiteli je problém. Měli jsme na střední dvě učitelky, obě učily chemii a fyziku. Jednu jsme měli jako třídní, byla bezva. Ale na výuku naprosto špatná, ta by zhnusila cokoliv. Ta druhá přesně naopak.

Takže se budeš muset rozhodnout podle svých zájmů bez ohledu na školu. Tak kme napadá - a co fyzika? Obory na pomezí chemie a fyziky mají boom - například výzkum chemických zdrojů napětí.

gulber

Děkuju za odpověď. S těmi učiteli máte naprostou pravdu :). Fyzika na mě zatím působila jako dril různých vzorečků, kterým někdy ani nechápu. Takže fyziku raději nee. U Bi jsme se museli kvůli nedostatečnému vysvětlení šprtat různý věci jak Máchu. To mě taky vůbec nebavilo. Hlavně na ch máme super učitelku.. :) Takže děkuji za návrh ale fyziku asi ne... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]