Co to je seminární práce na téma obchodní korespondenci
Od:lucinka*odpovědí:5změna:
Zdravím. Sestra dostala práci, že má udělat seminární práci na téma Obchodní korespondence. Já jsem se chtěla zeptat, kdybych tam rozepsala co všechno jsou obchodní korespondence a třeba ukázala nějaký vzor motivačního dopisu nebo stížnosti. Mamka do nás obou tlačí, že prý se tím mysli, že máme napsat třeba stížnost nebo motivační dopis na 5 stránek. Jenže fakt nevěřím tomu ze se dá udělat motivační dopis nebo stížnost na 5 stránek. Takže bych chtěla poprosit o radu, jak to teda je? Myslela jsem, že to má třeba obsahovat i obsah a potom nějaký závěr. Jedná se o seminární práci na střední školu. Prosím ještě jednou, jakoukoli radu oceníme.
Samostatná "stížnost nebo motivační dopis" zadání práce nesplňuje.
Napište co do obchodní korespondence spadá, jaká jsou její pravidla, druhy, náležitosti, povinnosti partnerů, nezapomeňte na elektronickou korespondenci.
lucinka*
Děkuji moc. A nemusíme tam psát úplně všechno co do obchodní korespondence spadá že? Protože je toho několik, tak jestli postačí jen některé z nich. Ještě jednou díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.