Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sbalit holku

Od: radim876 odpovědí: 23 změna:
Dobrý den,
Potřeboval bych pomoct. Ve třídě se mi líbí jedna holka ale já nevim jak ji mám sbalit. Třeba napsat nějaký dopis ale vůbec nevim co tam mám napsat abych se neztrapnil. Mám kamaráda a kamarádku a ti mi pomáhají. Prosím ještě vás o pomoc. Děkuju
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
A chodíš na střední školu nebo do 5.třídy?
Protože postup by byl rozdílný.

michalverner
hodnocení

2x
Nic jí nepište.Vezměte jí někam stranou a tam jí řekněte že jste to konzultoval na internetové poradně v sekci škola a tam vám poradili jak na ní.Hned bude vědět s kým má tu čest.
liska5
06.10.20 19:02

liska5
hodnocení

1x

Dopis né! Jestli do Tebe není zamilovaná, tak dopis ukáže kamarádkám a holky se akorát budou bavit! To by byl trapas. Jedině jí dát při nějaké příležitosti nějakou milou maličkost. Chovat se sympaticky: být milej, vtipnej, pozornej, moc nemachrovat a příliš se dívce nevnucovat. Když ji někdo bude otravovat, můžeš ho odtáhnout. Pokud si nejsi jistej, že má o Tebe zájem, tak jí neříkej o tom, že o ni stojíš. A jestli se s ní budeš bavit, tak o jejích zájmech, o škole, a ne o fotbale a motorkách.

Obrať si to. Zamiluje se do Tebe nějaká holka, co Tě vůbec nezajímá a vzkáže Ti, že Tě miluje. Co budeš dělat? Budeš se jí vyhýbat. Pobavíš tím akorát kluky a ona bude v trapné situaci.

hodnocení

1x

Ahoj. Místo psaníček jí dávej najevo svůj zájem. Snaž se jí zaujmout svým chováním. Ztrapnit Tě může i to, když se do toho budou plést Tvůj kamarád s kamarádkou. Ať si nehrají na dohazovače, mohlo by se to obrátit proti Tobě. Snaž se sám. Pochval holce účes. Řekni jí, že jí to dnes sluší, pěkně se usměj..Můžeš se k ní ( ke všem děvčatům) chovat jako džentleman - přidržíš dveře a necháš jí projít jako první atd. Takového chování si holky všimnou. Důležité ale je, nebát se komunikovat.

iz*
hodnocení

1x

Jestli nevíš, co jí psát, nepiš jí a jestli nevíš, jak ji oslovit, neoslovuj ji.

Nemá smysl si v tomto nechat pomáhat jinými lidmi. Ty sám ji musíš něčím zaujmout. A zájmy cizích lidí se ti to nepovede. Už proto, že se na ta témata nebudeš umět rozepsat ani rozpovídat.

hodnocení

1x

Řekni jí, že tvoje zrakvená toxická madr tě už štve, tak jestli by nešla s tebou na procházku.

*smich* *smich* *smich* A víte, že v dnešní době by to zabrat mohlo? Ale,používá se dnes ještě madr? Neříká tomu mládež dnes "krab"? Krabi? Někde jsem to zaslechla *smich*

To spíše boomer. Pro dnešní puboše je kdokoliv nad 30 let boomer.

I když je to nepřesné, protože se jedná o označení pro generaci babyboomers, tedy tu poválečnou.

Také v jeden čas říkali každému nad třicet Alieni *smich*
michalverner
Jen tak pro mě...můžete mi někdo říct o čem to mluvíte?

dnes
hodnocení

1x

Musíš se chovat tak, aby si tě napřed všimla, aby poznala, že se ti líbí. A jestli se jí i ty líbíš, ona ti ráda vyšle nějaký holčičí signál a potom už to budeš mít jednodušší - když jí oslovíš.

radim876
hodnocení

Chodim do 7. Třídy

radim876
hodnocení

Tak prosim poraďte
ccc*

jdi se učit.*poctar*

radim876
hodnocení

Děkuju vám moc všem

radim876
hodnocení

Ale můj kámoš s kámoškou mě hodně podporují jsou prostě nej. Hodně mi pomohli miluju je!
iz*

Radime,

to je nesmysl. Nikdy nevíš, co jeden nebo druhý někde "prokecne". Ve vztazích se vždycky spoléhej jenom sám na sebe, nenech si nikým dalším "pomáhat".

michalverner
No ale v životě nebudou vždy kámoši po ruce a na spoustu věcí budete sám.Ženy většinou chtějí chlapa co je osobnost.Ne někoho koho musí podporovat kamarádi a sám je vyřízený.
dnes

Velké kamarádství vzniká i v dětství. Takový kluk v 7. třídě to už umí dobře vnímat, komu může věřit.

radim876
hodnocení

Pls poraďte sem v koncích!

radim876
hodnocení

A ještě můj kámoš ten je taky strašně super! Takže mi tu nenaznačujte že svým kámošům nemám věřit že něco prokecnou. Jsou super ( a radši mám asi tu kámošku )

radim876
hodnocení

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 06. 10. 2020 19:34:42
! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick. Mírni se! Takové chování zde netrpíme!

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]