Nejste přihlášen/a.
No, moc germaniově neumím, ale z toho štítku vyplývá, že by mělo jít o tavidlo - možná pro pájení, což by mohl být borax. Což není nic, co by ohrožovat přírodu, jsou i tací, co to požírají.
Nicméně nikdo nedokáže takhle po netu říct, co v té flašce skutečně je, zdaleka nemusí jít o originální náplň !
Wertvoller Rohstoff znamená něco jako chránit životní prostředí. sei sparsam je něco jako praktický návod.
Proces for brazing technology - je to něco jako prostředek na pájení na tvrdo.
Snad jsem pomohl.-JABRAKA
Jenomže jsem ještě pročetl příspěvky,týkající se firmy a za druhé jsem porovnal i anglickou verzi od té firmy.Nemusí tyto štítky jít přeložit doslovně.Zném totiž z praxe i přípravky na pájení,některé nápisy hovoří i o vlivu na životní prostředí.Proto jsem to napsal,aby se to někde nevyhodilo do louky.A také by se to někomu mohlo hodit.
JB
Prášek přesypte do silného pytlíku, nebo sklenice, kterou můžete postrádat a odnést jako nezjištěný materiál, že by to mohl být nebezpečný odpad, do sběrného dvora.
Sklenice je nahoře naštíplá? Tak pozor na ulomení.
dekuji to pomuze. je pravda ze v tom muze byt neco jineho nez je psano. ale i tak me zajimalo co schovavali na pudach.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.