Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průkazová fotka k zápisu do studia

Od: ondra2 odpovědí: 2 změna:

Na zápis do studia na VŠ musím přinést průkazovou fotografii (formátu na pas či občanský průkaz), která má být podepsaná. Doma jsem si tuto fotku sám vytiskl. Nevypadá to úplně jako od profesionála a navíc se na ní trochu usmívám, ale ústa mám zavřená. Myslíte, že mi to projde? Nebo byste mi raději doporučili, abych ještě narychlo zašel k nějakému fotografovi? Děkuji za odpověď

(Na průkaz ISIC(=čip do školy) mě budou fotit až tam, tak nevím, k čemu fotku chtějí.)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Fotka se uchovává ve studentském systému, někdy přímo ve Stagu, ISU apod. anebo jenom papírově ve studentské kartotéce. Každý VŠ student má svou studijní složku.
Myslím, že by doma vytisknutá fotka by mohla stačit, jestli není rozmazaná.

hodnocení

1x

Co ti projde na studijním oddělení tady určitě nevíme. Takže vezmi vlastnoručně vyrobenou fotku a dej jim ji. Pokud se jim nebude líbit, chtěj konkrétní důvody včetně předpisu, který to vyžaduje. To by v tom byl čert, aby ti to neprošlo*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]