Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohli byste mi poradit?

Od: martin1* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

jsem v 9. ročníku na základní škole a rozhoduji se na jakou střední školu půjdu. Chtěl bych být pilotem, ale nevím na jakou školu mám jít (vím, že mám jít na leteckou školu, ale nevím na jakou konkrétní). Mohli byste mi prosím poradit buď nějakou internetovou stránku na které bych si mohl nějakou školu najít nebo nějakou konkrétní školu?

Jsem z Příbrami a rodiče mi nedovolí dojíždět nějak daleko, mohu dojíždět do okruhu maximálně 60km na každé straně.

Poradíte mi prosím?

Předem děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Tady by měly být všechny letecké školy v ČR.

70 km Střední odborná škola civilního letectví, Praha - Ruzyně

62 km - Vyšší odborná škola a Střední odborná škola dopravní, Praha 1

hodnocení

2x
No, být pilotem. Není to tak jednoduché. ale začal bych tady:
http://www.sslvt.cz
Pak dál na VŠ...

aile
hodnocení

0x

Zdravím,

na pilota "stačí" i pouhý výcvik, ten ale stojí ranec peněz. Pokud byste chtěl být pilot z povolání, tak třeba na ČVUT je obor profesionální pilot. ČVUT je ale vysoká, střední školu už tu, koukám, poradili jiní.

Ohledně výběru SŠ je spoustu stránek - Atlas školství, Střední školy.cz, Seznam škol. eu atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]