Nejste přihlášen/a.
Dobrý den je mi 14 let. Moji kamarádi chtějí pořádat "chlastačku" chtějí tam mít alkohol a cigarety chtěl jsem se zeptat jestli můžu mít nějáky průser z toho když tam jen budu a nebudu pít ani kouřit děkuji za odpověd naschledanou.
Tak tam nelez, když nebudeš pít a kouřit /jakože mladiství nesmíte/, tak tam budeš za magora.
Ušetříš si mnoho nepříjemností, nevíš, kdy se to zvrtne. I z takových sedánků byly nebožtíci.
Samozřejmě z toho nebudeš popotahovaný, ale můžeš mít negativní památku na celý život.
A budeš je rovnat, usměrňovat, když uvidíš, že se řítí do nějakého problému?
klidně potvrd učast a bud v klidu
pokud máš mozek jak píšeš dobrej tak si klidně i něčeho cucni
pokud neuděláte vyloženě kravinu dopadne to na pohodu
mi pořádali kalby v lese na louce pod stanem aby sme nebyly na očích
bylo mi 14 když mě skolilo pivo a vodka a domů mě přivedli kamarádi
doma byl mazec a já se poté do vojny alkoholu nedotkl
a dodnes na to vzpomínám a směju se tomu
Dcera na internátě slavila, s celou třídou někde v parku, několikanásobné narozeniny. Na intr se vrátili všichni, akorát malá Míša byla podivná, tak ji děcka viceméně odnesla. Někdo měl dost rozumu, že zavolal vychovatelku a ta sanitku, která Míšu, v hlubokém bezvědomí odvezla do nemocnice. Průšvih jak hrom, Míšin život visel na vlásku a ostatní dostali podmíněné vyloučení z internátu. Bez intru by školu nikdo nedodělal. Naštěstí dokončili všichni, ale ta chlastačka nestála za tak obrovský průšvih.
Děcka jsou fajn a trhat partu opravdu není dobře. Ale v pití? Jaká parta, jaké hrdinství?
O tohle nejde mozek mám svůj moji kamarádi by se mi nesmáli ani nehecovali spíš mi jde o to aby neměli průser moji rodiče...
Tak to není moc super ale jestli policie po večerech kouká na poradte.cz a hledá děti které se zaplétají s alkoholem tak to je bezvaa.
Sedět mezi bandou ožralých moc zábavný neni a chlastat s nima není dobrý nápad. Stačí úraz nebo otrava alkoholem, pak musíte zavolat záchranku, automaticky to bude řešit policie a může z toho být velký problém.
Řekl bych "chlast mě neláká" a vykašlal bych se na to.. Pak se můžeš ráno jít pobavit jak budou ráno celý zelený blít jak amina a brečet že maj kocovinu
jj, na školním výletě jsme si udělali taky takovouhle pitku, pili jsme jablečné čučo, kouřili doutníky a vozili se u toho na kolotoči. Bylo mi zle ještě třetí den.
Proto ti radím : Ve čtrnáci zacházej s pitím opatrně a s kouřením taky. Neznáš svoje reakce. Když už tě přinutí kouřit, ber cigára typu light. A nezapomeň že cigaretovým kouřem ti budou smrdět nejen šaty, ale i prsty. Cigára drž v kolíku na prádlo.
Jestli nebudeš pít, tak to tam radši nechoď.Takoví čtrnáctiletí bývají dost ostří a buď tě budou do pítí nutit a nebo si s tebou vytřou podlahu, jelikož neumíš držet podle nich partu. Mají totiž někteří ještě zakrnělé přemýšlení a neodhadnou důsledky a taky je jim to jedno. Alkohol může někoho slabšího ve 14-ti klidně i zabít, jeho tělo na to ještě není stavěné, aby takové chlastání ustálo. Někomu se to prostě nevyplatí a skončí na záchrance.
Jestli myslíš, že chlast a cigarety jsou hrdinstvím, a vůbec to nezáleží na věku, tak tam běž. Nevím, jestli se budeš cítit mužnějším, jestli pro sebe budeš hrdinou. Mám dojem, že jenom všichni projevíte značnou míru slabošství. Co by za to mnozí dospělí dali, kdyby nezačali kouřit, pít, a odnaučili se to. Ale ono to později moc nejde. Jenže, na to přijdeš až PAK, škoda!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.