Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chlastačka ve 14

Od: tondq odpovědí: 19 změna:

Dobrý den je mi 14 let. Moji kamarádi chtějí pořádat "chlastačku" chtějí tam mít alkohol a cigarety chtěl jsem se zeptat jestli můžu mít nějáky průser z toho když tam jen budu a nebudu pít ani kouřit děkuji za odpověd naschledanou.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

senior
hodnocení

10x

Tak tam nelez, když nebudeš pít a kouřit /jakože mladiství nesmíte/, tak tam budeš za magora.

Ušetříš si mnoho nepříjemností, nevíš, kdy se to zvrtne. I z takových sedánků byly nebožtíci.

Samozřejmě z toho nebudeš popotahovaný, ale můžeš mít negativní památku na celý život.

A budeš je rovnat, usměrňovat, když uvidíš, že se řítí do nějakého problému?

hodnocení

6x

@tondq - jestli můžu mít nějáky průser z toho když tam jen budu a nebudu pít ani kouřit
Když budou kouřit a pít ostatní, asi se tomu těžko vyhnete - "tak to zkus... nebuď srab...netrhej partu..." - a když dojde na nějaký opravdu průšvih, mohou mít nepříjemnosti i rodiče všech zúčastněných.

hodnocení

5x

klidně potvrd učast a bud v klidu

pokud máš mozek jak píšeš dobrej tak si klidně i něčeho cucni

pokud neuděláte vyloženě kravinu dopadne to na pohodu

mi pořádali kalby v lese na louce pod stanem aby sme nebyly na očích

bylo mi 14 když mě skolilo pivo a vodka a domů mě přivedli kamarádi *hi*

doma byl mazec a já se poté do vojny alkoholu nedotkl *cteni*

a dodnes na to vzpomínám a směju se tomu *pivo*

hodnocení

3x

Dcera na internátě slavila, s celou třídou někde v parku, několikanásobné narozeniny. Na intr se vrátili všichni, akorát malá Míša byla podivná, tak ji děcka viceméně odnesla. Někdo měl dost rozumu, že zavolal vychovatelku a ta sanitku, která Míšu, v hlubokém bezvědomí odvezla do nemocnice. Průšvih jak hrom, Míšin život visel na vlásku a ostatní dostali podmíněné vyloučení z internátu. Bez intru by školu nikdo nedodělal. Naštěstí dokončili všichni, ale ta chlastačka nestála za tak obrovský průšvih.

Děcka jsou fajn a trhat partu opravdu není dobře. Ale v pití? Jaká parta, jaké hrdinství?

vilik*
hodnocení

1x
Jednou, docela nedávno, jsem to měl v blízkém okolí.
Kluci někde sehnali chlast a pořádně se sťali. Prošlo by to, maximálně by doma dostali pár facek, jenže jedna matka zavolala záchranku, že kluk blije.
Řešili to policajti, jeden každý byl podat opakovaně vysvětlení, protože se lekli a ochotně na židli "u výslechu" prozradili, kdo tam s nimi byl.
Naštěstí byli prý příslušníci rozumní a spokojili se s tvrzením, že nikdo neví, kdo to přinesl, a že si každý mimo toho jednoho dal maximálně trochu piva. Rodička pak byla ve vsi za samici tura domácího.
Tady ani nejde o to, že si mladej dá, to jsme asi zažili všichni, ale že ho v lepším případě čeká možnost popotahování a v horším ho parta časem stáhne někam, kam by fakt nechtěl.
Takže, já osobně bych přimhouřil oko, ale pravidla zdejší poradny i možné problémy v budoucnu mi dávají jedinou možnost, nejít nikam.

tontq
hodnocení

Nebudu popotahovaný tím jste myslel nebudu mít průser chápu to dobře?

tonq
hodnocení

O tohle nejde mozek mám svůj moji kamarádi by se mi nesmáli ani nehecovali spíš mi jde o to aby neměli průser moji rodiče...

id

Jen si tak nevěř, nikdy neříkej nikdy. My starší jsme to všichni zažili. I kdyby jsi to ustál a nepil, ostatní mohou někoho vyprovokovat a průšvih je na světě. I střízlivý budeš figurovat v zápisu u policajtů a rodiče budou přizváni.

tonq
hodnocení

Ok děkuji za pomoc asi nepůjdu.

bigboy
hodnocení

0x
Je hloupé to tady psát veřejné a policie si to lehce zjistit protože s jim dal teďka důkaz proto bych tam nechodil mněl bys průser
tonq

Tak to není moc super ale jestli policie po večerech kouká na poradte.cz a hledá děti které se zaplétají s alkoholem tak to je bezvaa.

Asi by ses divil, co všechno o Tobě policie (a nejen ona) dokáže zjistit na Internetu.

tonq

Asi vím lépe jak vy co se dá vše zjistit jen řikám proč by to policie dělala?

Policie sama od sebe nic zjišťovat nebude, ale stačí jedna větší nevolnost kohokoliv z účastníků, nebo jen oznámení všímavého souseda.

asd1
hodnocení

0x

Sedět mezi bandou ožralých moc zábavný neni a chlastat s nima není dobrý nápad. Stačí úraz nebo otrava alkoholem, pak musíte zavolat záchranku, automaticky to bude řešit policie a může z toho být velký problém.

Řekl bych "chlast mě neláká" a vykašlal bych se na to.. Pak se můžeš ráno jít pobavit jak budou ráno celý zelený blít jak amina a brečet že maj kocovinu *smich*

hodnocení

0x
Jen na okraj do úvahy: co covid?

figurek*
hodnocení

0x

jj, na školním výletě jsme si udělali taky takovouhle pitku, pili jsme jablečné čučo, kouřili doutníky a vozili se u toho na kolotoči. Bylo mi zle ještě třetí den.

Proto ti radím : Ve čtrnáci zacházej s pitím opatrně a s kouřením taky. Neznáš svoje reakce. Když už tě přinutí kouřit, ber cigára typu light. A nezapomeň že cigaretovým kouřem ti budou smrdět nejen šaty, ale i prsty. Cigára drž v kolíku na prádlo.

gepard
hodnocení

0x

Jestli nebudeš pít, tak to tam radši nechoď.Takoví čtrnáctiletí bývají dost ostří a buď tě budou do pítí nutit a nebo si s tebou vytřou podlahu, jelikož neumíš držet podle nich partu. Mají totiž někteří ještě zakrnělé přemýšlení a neodhadnou důsledky a taky je jim to jedno. Alkohol může někoho slabšího ve 14-ti klidně i zabít, jeho tělo na to ještě není stavěné, aby takové chlastání ustálo. Někomu se to prostě nevyplatí a skončí na záchrance.

hodnocení

0x

Jestli myslíš, že chlast a cigarety jsou hrdinstvím, a vůbec to nezáleží na věku, tak tam běž. Nevím, jestli se budeš cítit mužnějším, jestli pro sebe budeš hrdinou. Mám dojem, že jenom všichni projevíte značnou míru slabošství. Co by za to mnozí dospělí dali, kdyby nezačali kouřit, pít, a odnaučili se to. Ale ono to později moc nejde. Jenže, na to přijdeš až PAK, škoda!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]