Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dostal jsem výsledky iq testu od Mensy ČR s výsledkem 148 bodů. Podle IQ tabulek jsem génius, je to pravda? Mohu to dotáhnout hodně daleko ve fyzice? Jsem doopravdy, tak nadaný, jak říkají v tabulkách?Mám potenciál?Fyzika a matematika a sport jsou moje největší koníčky. (Je mi 18 let) (Jsem úspěšný řešitel fyzikálních olympiád)
Druhá věc. Mám vstoupit do Mensy? Mensa mi připadá jako skupina lidí, kteří pouze platí členské příspěvky a nic z toho nemají. Je tomu tak? K čemu je členství v Mense dobré?
Děkuji
Nemusíš být génius, ale dosáhl jsi výsledku, který obvykle mají ti velmi chytří. Daleko (ve fyzice) to dotáhnout můžeš, ale jak sám píšeš, zatím máš "jen potenciál". Abys ho využil na maximum, musíš přidat i snahu, vytrvalost, pracovitost, další vzdělávání a taky intuici a trochu neobvyklé uvažování (jinak z tebe bude jen živá encyklopedie). Vlastnosti, které ověřil ten test, jsou tak 20-30 % (můj tip) případného dobrého výsledku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.