Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odepsat?

Od: marek4 odpovědí: 4 změna:
Napsal mi bývalý spolužák z Kanady, který byl na výměnném pobytu v Česku a chodil s námi do třídy 1 rok. Vůbec nevím, jak bych mu měl odepsat - mně napsal: Marku, I miss you sir, you are an ispiration. Říkám si, že si asi dělá srandu, nechápu, jakou bych měl být inspirací... Poradíte mi, jak bych mu mohl odpovědět? V angličtině si vůbec nejsem jistý děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

skolik
hodnocení

0x

To vám napsal jenom tu jednu větu? Tak mu napište, že jste rád, že se ozval a jak se má. O žádné inspiraci se nezmiňujte, stejně tomu nechápete, co chce slyšet. A klidně česky. Ať si to přeloží jako vy. Možná jste kamarádi spolu ani nebyli.

senior
hodnocení

0x

Odepsat - Co myslíš konkrétně?

Možná, že jste ho něčím zaujal a ani nevíte čím.

hodnocení

0x

Odepiš mu česky, byl tady rok, tak česky alespon trochu rozumí.

habrobecny*
hodnocení

0x

Dával bych si pozor, aby po Vás nežádal nějaký finanční obnos ("půjčka v tíživé finanční situaci"). Zvažte i situaci, že to ani nemusí být váš domělý spolužák, ale někdo jiný. Pokud ho nevidíte osobně, tak bych se do ničeho takového nepouštěl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]