Nejste přihlášen/a.
Je to v prdeli nedal jsem didaktický test z čj na 2 pokus teď by mě zajímalo co mám dělat mám to jít zkusit na 3 pokus a mezitím pujdu někam pracovat třeba na půl roku a pak se na to učit tak 3 měsíce nebo se na to mám vysrat a jít prostě na učňák už teď podle mě by mě ještě příjmuli tenhle rok kdybych si tam podal přihlášku, ale nevím je to takový risk co když to nedám ani na ten 3 pokus pak by to byl celý rok ztráta času.
Určitě běžte na 3. pokus. V budoucnu by vás mohlo mrzet, kdybyste nešel a šanci nevyužil.
Pokud by se nepovedl ani 3. pokus, máte možnost zopakovat ročník a další 3 pokusy k dispozici.
Projděte si všechny starší testy didakťáků maturita.cermat.cz/...
Výborné knihy má Didaktis, téninkové testy s klíčem, které jsou o něco těžší než didakťák. Skvěle připraví. Před maturitou jsem si udělala testy ze všech vydání Maturita z čj od Didaktisu a vyplatilo se. Starší vydání k sehnání v bazarech učebnic a knih. Nejstarší vydání je, myslím, z roku 2011. Sežeňte si je. Mělo by pomoci a hlavně znát řešení starších ostrých didakťáků. Otázky se mění, princip zůstává. didaktis.cz/...
Dobře děkuji za radu, ale většina lidí mi říká, že budu po praci dost unavený na to se jít učit češtinu
To je hloupost. Hodně lidí dodělává maturitu při zaměstnání ve vyšším věku. V oblibě je studium VŠ dálkově při zaměstnání. Spíš se mi zdá, že se vám nechce učit. Didakťák byl pro mě ze všeho nejlehčí. Jenom obyčejný test gramatiky a čtenářské gramotnosti. Hledáte výmluvy anebo chcete maturitu dodělat? Tak si zkuste najít práci na zkrácený úvazek, na 4 až 6 hodin, abyste se mohl učit lépe.
Pokud po práci nechodíš do hospody, tak unavený nebudeš. Jde o to, zda máš motivaci. Dálkové studium je dnes velmi časté, a to studují například technické obory na ČVUT při rodině s malými dětmi a dají to. Jsou motivovaní tím, že chtějí do budoucna získat lepší pracovní pozici a zajímavější práci než dosud. Pokud se namotivuješ, že chceš maturitu, tak ji v pohodě uděláš při zaměstnání, jen tomu budeš muset pravidelně denně věnovat večer nějaký čas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.