Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spolužačka se chová jako kočka

Od: klar* odpovědí: 24 změna:
Dobrý den.
Mám spolužačku. V soukromí. Když je doma nebo s přítelem. Chová se jak kočka. Pije z mističky. Čistí se. vrni. Ráda spí. Je často schoulená v dece a celkově se chová jak kocka. Občas mnouka. Setkal se s tím někdo tady? Je to normální? Na veřejnosti je velice chytrá a rozumná. A velice vyspělá. Děkuji za případné odpovědi.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pandora*
hodnocení

5x

Prostě to tak má, dělá to doma, někteří to vysílají na internetu a kupodivu to někdo sleduje. Někteří muži se převlékají do dámských šatů, jiní se nechají různě potetovat, aby vypadali jak nějaké zvíře - tygr, had. Nechají si uříznout uši, jazyk rozdělit na dvě části, vložit části do téla. Další se nechá přeoperovat na panenku Barbie. Určitá úchylka to je, ale toto nikomu neubližuje, tak bych si o tom nemyslela nic, její věc.

senior
hodnocení

3x

To je roztomilé. Hlavně, ať je spokojená holka - kočka.

hodnocení

3x

Když má čas na spaní, vrnění a očistu vlastním jazykem a nevadí jí pít vodu z misky jako kočka a občas si u toho i zamňouká, tak v tom nevidím problém. Ale zeptala bych se, co záchůdek? Také chodí do písečku a pečlivě to po sobě zahrabe? :-D Jestli ano, není co řešit, protože je doma a páníček to pak vynese a nikomu do toho nic není. Ale myšky asi ještě nechytá, že ne? *co*

hodnocení

3x

Dobrý den. Není to normální. Ale je to jen její věc..

doplněno 07.09.20 22:21:

Určitě to nepovažuji za zcela normální chování. Nějaká porucha, či úchylka..? Asi by to chtělo návštěvu psychologa. Ovšem jak říkám - je to její věc a když jí to v životě nepřekáží, tak ať to neřeší.

doplněno 08.09.20 10:28:

Napsala jsem jen svůj pohled na věc a názor. Druzí mohou mít samozřejmě jiný a já to plně respektuji!

To že to není běžné ještě neznamená, že to není normální.

Je to jen další z dlouhé řady fetišů se sexuálním podtextem. Tak jak někteří vyznávají BDSM, jiní nosí plenky a hrají si na mimina, tak si tihle hrají na to, že jsou nějaké zvíře... kočka, pes, kůň.

Pokud tím nikoho neomezují a nikoho neohrožují, je to čistě jen jejich věc. Psychologa netřeba.

iz*
hodnocení

3x

Já se omlouvám,

ale jako nenormální vnímám pomlouvání spolužačky v internetu a požadavek či očekávání, aby/že se k tomu cizí lidé vyjadřovali ve smyslu,že to není normální.

Spolužačka se Vám svěřila v důvěře, že si to necháte pro sebe. Ostatně: jak víte, že si to nevymyslela, aby Vás vyzkoušela? U popisovaného chování jste asi nebyla, že?

Jestlipak tušíte, že v internetu nejste anonymně?

Nu já si myslím, že ona spolužačka je vlastně tazatelka... ale pšt... *ticho*

Jinak ale naprosto souhlasím.

hodnocení

2x

Když to budete vykecávat, tak pozor ať vám nevyškrábe oči. U kočky je to možné.

doplněno 07.09.20 22:16:

Mám ten dojem, že to není o kamarádce. Užívejte si, když vás to baví a příteli nevadí.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, tak normální to určitě není (pokud bych měl definovat normálnost jako to, co akceptuje, dělá nebo jak se chová většina lidí). Takže, je to úchylka nebo nemoc. Zajímá mě, co Vám spolužačka odpověděla na dotaz, který se nabízí: "Proč to děláš?". Zároveň pochybuji, že jde o spolužačku, která Vám ukázala to, co dělá doma, ale spíše to bude problémek Váš. Ovšem, mám pro Vás (pardon, spolužačku) dobrou zprávu - věk, těhotenství, větší starosti, jiný partner nebo nemoc ji z toho dostanou (zatím ať si blbne dokud je mladá). Zdravím!

P.S. U toho, jak si vlastním jazykem čistí genitálie a konečník, bych nechtěl být .

hodnocení

1x

Myslím, že kočka je ještě docela fajn... ;)

idnes.cz/...

gram
Ne, není to normální a kto tvrdí, ze je, tak ze je taky blb. Je to choroba mysli, duse a ducha.
marta1

Asi mají málo práce *smich* Co na to říct, těžký případy ... pro psychiatra

Ale musíte uznát,že ty kostými jsou nádherný.

senior

Tak těm pejskům jsem se hezky zasmála.

Lidi už neví, co by roupama ...

A je to jenom o tom, že nemají co na práci, všechno až pod nos, všechno si koupí.

Nemusí se o nic starat, o něco zasloužit, manuelně pracovat.

Naše babičky by řekly - pálí je dobré bydlo.

ihfc
hodnocení

0x
A jiní si doma dělají sado-maso, věší si závaží na bradavky, poutaji se pouty a šlehají se bicikem. Nebo se oblékají do černých latexovych kombinéz. Každý dle svého gusta.

berger*
hodnocení

0x

Trochu mi to připomíná film Bez obojku. Nehraje si její přítel na psa?

kale
hodnocení

0x

Umím si představit jak mňouká. Ale jak vrní?

klar*
hodnocení

Proč myslíte že to není normální?

To napsala jen kolegyně @kapkanadeje. Myslím, že se měla vyjádřit spíš ve smyslu, že to není běžné. Ostatně si přečtěte můj komentář pod jejím příspěvkem.

figurek*
hodnocení

0x

No tak pravda, kočky pijí tak, že ohnou jazyk dolů a vodu nabírají spodní stranou jazyka. Takže jestli vaše spolužačka opravdu dokáže pít z misky jako kočka, brzy bude mít na Youtube milionový fan club.

No a jinak, já si myslím že hrát si na kočku je neškodná zábava. Horší by bylo, kdyby svému přítelovi začala projevovat přízeň po kočičím způsobu. Když vás má kočka ráda, nosí vám živé myši, abyste si je mohli sami zakousnout a sníst. Tak vypadá jeden z projevů kočičího přátelství.

Dobrou chuť. :)

hodnocení

0x
Mám zkušenost s holkou, která to měla podobné. Trošku neobvyklé, na druhou stranu dnešní doba těmto neobvyklostem docela přeje a spousta holek, co mají podobné zvláštnosti, to ventiluji na Instagram. Některé z nich si tam díky tomu umí i vydělat, takže o fanoušky nejspíše nemají nouzi.

axarena
hodnocení

0x
Tak já to měla odmala podobně, ale neumím pít z misky a nechodím na kočičí záchod. Zato jsem už v baráku chytila (do ruky) několik myší. Vrnět, mňoukat a prskat umím, ale dělám to jen na opravdové kočky. A kdysi jsem pár spolužáků poškrábala, ale je to poměrně dávno.

hodnocení

0x

Normální a ani roztomilé mi to nepřipadá..snad z toho holka "vyroste".

Při představě, že by jednou tak vedla i své děti, pily by z mističky, vrněly a mňoukaly..to mi běhá mráz po zádech.

Proč by k tomu proboha vedla svoje děti? *alene*

Tyhle fetiše se objevují v dospívání a dospělosti... výchova na to nemá vliv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]