Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtela bych se zeptat jestli nekdo nevite kdy se predava maturitni vysvedceni jakoby lidem co delali opravky ted v zari. Nikde jsem to totiz nenasla ani na skole, na kterou chci a ani ma ucitelka ze stredni skoly to bohuzel nevi. Tak jsem se chtela optat zda nekdo kdo aspon tusii kdy se to predava?
Dekuji moc
Chtela bych se zeptat jestli nekdo nevite kdy se predava maturitni vysvedceni jakoby lidem co delali opravky ted v zari. Nikde jsem to totiz nenasla ani na skole, na kterou chci a ani ma ucitelka ze stredni skoly to bohuzel nevi. Tak jsem se chtela optat zda nekdo kdo aspon tusii kdy se to predava?
Dekuji moc
1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma maturitni vysvedceni
- Neudelala státní maturitu? Co teď?
- Středoškolské vzdělání bez maturitní zkoušky
- Koupená maturita - Váš názor
- Zkazila jsem si maturitu - mám se stydět?
- Státní maturita - Vysoká škola
- Kopie maturitního vysvedceni
- Komisionální přezkoušení před maturitou
- Co s sebou na VZP kvuli reg. na uradu prace?
- Ukonceny 4.rocnik zdravotnicke skoly bez MZ
- Poslední zvonění a další činnost maturantů
- Lze koupit maturitu?
- Co za dárek sestře k maturitě?
- Maturitní vysvědčení - záleží na známkách?
- Vysoka škola bez přijímaček?
- Nástavba-vysoká škola-práce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]