Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doučení matematiky na přijímací řízení vysoké školy

Od: skola odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, chtěl bych si vybrat matematickou vysokou školu. Jdu do třetího ročníku gymnáziu, ale na vysvědčení jsem z matiky měl jednu trojku a tři čtyřky. Mám šanci ještě látku dohnat z předchozích roků dohnat? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vzorecek
hodnocení

1x

Tak já budu trochu v opozici - pokud máte špatné známky z toho důvodu, že to chápete, ale jste líný, tak budiž, ale pokud matiku nechápete a nejde vám, tak mi matematická VŠ přijde jako dost nešťastná volba... Jinak doporučuji na Youtube kanál Marka Valáška a kanál Isibalo.

priklad11*

Přesně tak. Komu není shůry dáno. Může se naučit vzorce, nedokáže je aplikovat. Může se naučit vzorový příklad a postup, jakmile je to něco jiného, tak je v háji.

hodnocení

0x

Dobrý den. Najděte si dobrého doučovatele a pokud se budete opravdu hodně snažit a dostatečně se učit, pak si myslím, že šanci máte.Máte velkou motivaci..

priklad11*
hodnocení

0x

Nezoufej. Třeba se stane zázrak. Můžeš se naučit pár vzorečků. Ostatní je na Tobě.

gordon
hodnocení

0x

pokud ovladas AJ tak tenhle clovek je super..ma i spoustu videi a vysvetluje to skvele

diky youtube to mas hodne ujednoduseny v dnesni dobe

https://betterexplained.com

jen do toho narvat cas ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]