Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné se doučit dva roky matiky na gymnáziu?

Od: tretak odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, v září půjdu do třetího ročníku gymnázia. A přemýšlel jsem o tom jakou vysokou školu bych si vybral, a rád bych si vybral VŠ s matikou, ale v prváku jsem měl z matiky 3 a 4 a ve druháku 4 a 4. Je možné se učivo ještě doučit? Když pochopím učivo ze třetího ročníku, pomůžemi mi to k doučení látky z minulých dvou roků? Zvolil jsem si volitelný seminář matematickou algebru a analýzu. Mám strach, že jsem si to už pokazil a matiku už nebudu pořádně zvládat. Také mám strach, že bych nezvládl maturitu z matiky a skazil bych si život díky dvěmi roky na gymplu. Díky za každé odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tebi
hodnocení

2x

Já měla na střední z matiky 2 a nikdy bych si netroufla jít na vs , kde převládá matika, o jeee. Pokud ty ctverky máš jen kvůli tomu, že školu flákáš, pak se to dá dohnat úplně v klidu. Ale pokud ji opravdu nerozumíš, pak jít na vs, je fakt blbost. Patrej dál, je spoustu oborů, kam můžeš jít a nebudou tak náročné...

hodnocení

1x

Všechno se dá doučit. 2 roky matiky na gymplu jsou prd oproti průmyslovce. A určitě je lepší začít od starší látky, která může být nutná pro pochopení té novější. Ale s těmi známkami a vůbec s tou potřebou doučování se mi nezdá rozumné jít na takovou VŠ, kde matika převládá.

priklad11*
hodnocení

0x

Seš srandista. Matematika se nedá naučit. Tam se musí myslet. Já měl pořád za jedna a nikdy jsem se matematiku neučil. Jistě něco si člověk musí pamatovat. Pár vzorečků výpočet kruhu, kužele, koule a pod, pár goniometrickych vzorců. Vždyť není potřeba si pamatovat ani vzorec na výpočet kvadratické rovnice. Možná ve vyšším ročníku budou derivace a integrály. Taky pár vzorečků. Ovšem na vejšce to už je jiná řeč. Bohužel pro řešení mnoha školních příkladů je třeba nalézt ten správný ustáleny postup. Začnou diferenciální rovnice a další.

Možná něco z kombinatoriky, ale tu jsme na průmce neměli.

111®
hodnocení

0x

dá se doučit, ale je třeba se tím především propočítat, takže počítat a počítat dokud nedojdeš ke správnému výsledku. Trvá to , ale jde to...počítej nejméně 1/2 roku intenzivního počítání několik hodin denně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]