Nejste přihlášen/a.
Ahojte, mám průměr 1,7 v prvním pololetí osmé třídy, druhé pololetí se tento rok nepočítalo a do deváté třídy cílím pro všechny jedničky, kdyby to tak i bylo chtěl bych se hlásit na hellichovu, grafický design směr digitální média, na Jana Palacha, na Michaela a na Panskou. Na talentové zkoušky jsem velmi připraven, i na normální zkoušky. Kdybych dostal dobré výsledky talentovek a příjmaček myslíte že mi ten průměr 1,7 pokazí a nedostanu se na ani jednu? je vůnec 1,7 dost špatný průměr? Měl jsem 8 jedniček, 2 dvojky a 2 trojky no
Ahoj,určitě se na maturitní obor dostaneš.Středních škol je opravdu dost a přijímají dost často všechny hlásící se uchazeče na jejich obor,a i tak není zaplněna celá třída.Navíc máš vždy 2 SŠ,na které se dostat.Já se na ZŠ ani moc zvlášť neučil a měl jsem průměr 1,23-1,25 a bohatě to i na přijímačky stačilo.Pokud si opravdu nevěřís začni s učením na přijímačky od února/března, ale na všech základnách už od března se jen opakuje na přijímačky.Takže si tím hlavu nezatěžuj.Navíc na ten obor,co se hlasíš,je ten průměr dostačující.
Z čj na přijimačkách je z velké části jen čtenářská gramotnost,obyčejný pravopis(shoda přísudku a podmětem),souvětí a věta jednoduchá,a potom jednotlivé členy věty a možná nějaké grafy vět a jejich poměry.
Z matiky poměr, slovní úlohy,takže opraš to,jak se počítají směsi a společná práce a možná i tu vzdálenost a trasu s rychlosti,i když doposud nic takového nebylo,a potom výrazy,převody jednotek a rovnice tam zaručené budou a z geometrie jen Pythagorova věta a Thaletova věta a konstrukce,ale bez postupu a rozboru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.