Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě pláště

Od: sell32 odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

letos nastupuji na 1.lf uk a budu potřebovat 2 pláště. Myslíte, že si mám koupit plášť s logem 1.lf uk v Praze? Nebo stačí i jen z obchodu pracovních oděvů? Musím si tam pak něco "došít" nebo dodělat, aby všichni věděli, že jsem student 1.lf uk?

Díky za odpovědi a rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Je to úplně jedno. Jakýkoli bílý pracovní plášť. Šetřete raději peníze a kupte levnější. Studium medicíny je velmi drahé.
doplněno 11.08.20 16:31: Možná seženete i z druhé ruky, secondhandy, studentské skupiny (někdo přibere/zhubne a už má jinou velikost)...

hm*
hodnocení

1x

Podle mě stačí 2 vyhovující (pro zamýšlený účel) pláště z obchodu. Plášť s logem ani nevím, jestli se dá veřejně koupit, na "prázdný" určitě nic došívat nebo domalovávat nemusíš.

No - já bych si oba označila jmenovkou. Pro jistotu. Klidně někde, kde to není zvenku vidět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]