Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
myslím, že jen tak "na čumendu" přijet ne že nemůžeš, ale bylo by to zbytečné. Pochop, že bys musel případně "otravovat" paní v recepci jenom kvůli tomu, že se chceš podívat. Pokud tě zajímá, jak to na kolejích vypadá, na stránkách školy u infa o kolejích budou určitě nějaké fotky.
Třeba cimra s dvěma postelema, dva kancelářské stoly, třeba WC a sprchy na chodbě. Tedy nic, co by maturant nezvládl. Na vojnu jsem rukoval z Moravy na vojenský útvar do Žatce, dostal jízdenku na vlak do Žatce a víc nevěděl. V Žatci před nádražím stála vojenská Praga V3S, tam mně určili nastoupit a dalším klukům z vlaků. Zavezli nás kamsi do kasáren, tam jsme odevzali všechen civil, dostali vojenský mundůr, přidělili mi postel a velitele a už jme šli na buzerpac na pořadová cvičení. A za rok jsem jel na dvoudení opušťák domů.
Záleží na tom, které koleje. Klidně tam jeď a počítej, že se tam třeba bude malovat. Výlet do Prahy vždycky stojí za to. Většinou přes prázdniny fungují koleje, jako ubytovací zařízení. To se dá najít na internetu. Já se nedavno v rámci výletu byla podívat na koleje 17. listopadu a na Šmeralkách u Vás, jak to tam teď vypadá, když jsem tam 45 let nebyla a s paní na recepci jsme pokecaly, a kdybych chtěla, tak mi zařízení pokoje ukáže. To záleží na lidech.
Tak řekni na které škole a koleji jsi.
Jinak ne vždy je to co ukazují na webu. Třeba VŠE koleje Jarov, mají tam 2 budovy - 3G a 3F. Jedna je zrekonstruovaná zevnitř, druhá zvenku. Ale na webu mají napsané, že jsou obě po nové kompletní rekonstrukci. A taky záleží pokoj od pokoje. Zdá se mi, že (když opravovali, tak šli od vrchu), tak do horních pater naházeli hodně peněz a pak dělali jen to co bylo nutné neboť už nevyšly peníze. Třeba 10-7. má nové skříně, podlahy, kuchyn, 6.-3. má jen podlahy, 2-1. patro má jen opravené díry v linu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.