Nejste přihlášen/a.
Dobry den, tuto logickou úlohu jsem dostal od kamarada a neumím ji vyřešit (ani kamarád). V první lajně mě napadlo, pouze to, že pravou část čtverce upravím podle pravé diagonaly tohoto čtverce (tedy diagonála vede z práva dolů), ale u ostatních lajn mi to nevychazelo. Nevíte někdo řešení prosím? U druhé hádanky me nenapadlo vůbec nic.
Děkuji
Teď u druhé otázky me napadla odpověd 5, protože každy symbol musí mít 3 vodorovné a svisle, 2 vodorovné a svislé a 1 vodorovný a svislý. Souhasite s moji odpovědi?
V té druhé úloze (dolní) to může být tak, že jsou tři sloupce. "Prvky", který jsou v konkrétním sloupci uprostřed, nejsou v daním sloupci nahoře nebo dole. V prvním sloupci jsou uprostřed tenké čáry, které nejsou ani nahoře ani dole. ve druhém sloupci jsou uprostřed "obdélníčky", které nejsou ani nahoře ani dole. Ve třetím sloupci jsou uprostřed "obloučky" takže dole by neměly být obrázky 1,2,7,8
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.