Včera jsem se dozvěděla výsledek přijímaček na MUNI, kde jsem konala TSP. Přišlo mně: NEPŘIJATA Z KAPACITNÍCH DŮVODŮ. Říkám si, že je hodně lidí, kteří zvolili jinou školu, proto bych se chtěla odvolat, že by se třeba pro mě tak mohlo uvolnit místo. Jenže, když se chci odvolat, tak tam musím povinně vyplnit důvod odvolání a pokud napíšu pouze "Odvolávám se proti rozhodnutí o nepřijetí." , tak to není dostatečné. Myslíte, že tedy není možné se odvolat? Omlouvám se, že to píšu sem, ale na emaily jsem si už zvykla, že oni neodpovídají. Děkuji
Odvoláváš se z nějakého důvodu, tak tam ten důvod napiš. Jestli tohle nejsi schopná zformulovat, tak by tě beztak vyhodili po prvním semestru (ačkoliv, dnes projdou i lidi co by dřív ani neodmaturovali, obzvlášť na různých pseudohumanitnch oborech...)
Osobně bych napsala, že se odvolávám z důvodu zájmu o studium daného oboru. Ćást přijatých studentů opravdu nemusí nastoupit (s velkou pravděpodobností nenastoupí všichni) a může se pro vás najít místo.
To je tedy rada nad rady! Šárka chtěla poradit a ne abys tady předváděl nebo předváděla jak jsi chytrý/chytrá!
asd1
Šárka nenastupuje do školky, ale na VŠ, kde se předpokládá určitá úroveň. Jestli není schopná zformulovat jednoduché odvolání, tak tam nemá co dělat. A když to krásně napíšeme za ní tak jí možná přijmou, ale po prvním semestru vyhodí. Takhle si ušetří čas který může využít jinde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.