Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemůžu si sehnat praxi

Od: hjol odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

potřebuju si někde udělat týdenní praxi (kvůli škole, je to povinný), ale když už někam napíšu, tak mi buď nikdo neodpoví, anebo mi napíšou že nemaj místo.

Už nějak od začátku června hledám, píšu třeba na různá nemocniční oddělení, ale většinou se ani neobtěžujou mi odpovědět. Já už nevím, kde hledat. Nemáte nějaký tip? Má to být laboratorní praxe (a nemusí to být omezené jenom na zdravotnictví).

Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, ani se nedivím, že nemůžete sehnat praxi na týden. Být vedoucí pracovník, tak také nikoho na týden do práce nepřijmu. To snad ani nestihnete školení o bezpečnosti práce, pochopit situaci na pracovišti apod. Co je to za školu, že jim stačí praxe na týden? Za mlada jsem byl na praxi měsíc v kalírně, práce rukama a i v noci, ale pochopil jsem, že bych se měl lépe učit, abych tam neskončil trvale . Zdravím!

hodnocení

3x

Ty moje první věty z mé předchozí reakce platí! Tedy, tyto: Pokud je obesíláš takovou formou jakou je napsaná otázka, tak se jim nedivím. Jakou školu studuješ? Střední, vysokou? Odpověď zněla pouze: Praha. SŠ? VŠ? A...kluk, nebo holka? Ano, TADY platí neformálnost, ale u potencionálního poskytovatele praxe je důležité, JAK se prezentuješ. Nebo to hodí do koše. Týdenní praxe asi zadarmo, protože to se ani nerozkoukáš, a týden je pryč. Z toho opravdu nekouká, že se něco chceš naučit.

hodnocení

0x
Oblast nebo města, kde by měla praxe probíhat?
Nejlepší je telefonovat.

hodnocení

0x

Pokud je obesíláš takovou formou jakou je napsaná otázka, tak se jim nedivím. Jakou školu studuješ? Střední, vysokou? Kde bydlíš? Bydlet v Plzni a jet na týdenní praxi např. do Ostravy by asi nebylo to pravé ořechové. A ta čeština... Tak se ozvi.

hjol
hodnocení

Z Prahy. Co je s češtinou? Tady se má psát formálně nebo co?

mathew
hodnocení

0x

Zeptej se spolužáků z vyššího ročníku, kde byli oni. To funguje ze všeho nejlépe

hodnocení

0x

Také zdravím.
Promiň, ale musíš zvednout zadek od compu a procházet nemocniční zařízení či sociální ústavy ( domovy důchodců ).
Všude je absolutní nedostatek lidí, obzvláště mužů.
Vezmou tě všemi deseti !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]