Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zastávám se kámoše

Od: epril odpovědí: 8 změna:

Ahoj myslíte je zprávné se před spolužáky zastávat kámoše který se neumí moc hádat. Ostatní se mu smějí. Já přes prázdniny čas na něj bohužel nemám až v zimě. Děkuji

zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku
epril, jděte se nudit jinam.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. Ano. Pokud je to kamarád tak to správné je, zastat se ho když ho někdo pomlouvá nebo zesměšňuje.

hodnocení

0x

Zuzano a emi, to je vidět z Vaší otázky v jiné diskuzi,

doplněno 13.07.20 18:39:

asi všichni tři budete hodná děvčata.

epril
hodnocení

Já se přes prázdniny v 16 letech nudím. Těším se na zimu. Pozvu kámoše na vycházky do lesa. Díky.

epril
hodnocení

Třidní učitelka chce aby celá třída jsme byli 1 kolektiv. Já a kámoš ale máme svojí partu. Díky.

zuzana*
hodnocení

Já se vždy zastávám slabších. S kámošem se pro radost i fotím a ukazuji fotky učitelce. Děkuji.

epril
hodnocení

Jen mě mrzí že přítelovi vadí že chodím s kámošem na pohár.

zuzana*
hodnocení

Tim že se zastavám spolužáka mě učitelka promené pozdní příchod do hodiny o 10 minut. Děkuji

cernicka
hodnocení

Učitelce nevadí když jí třeba na Velikonoce píšu na mobil ráno v 7 . Má mě za hodnou holku i když mám zpoždění do hodiny. Občas mě sveze domů autem. Děkuji

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]