Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak tomu rozumíte?

Od: jaycop odpovědí: 4 změna:
Zdravím,
Rád bych po ukončení bakaláře místo magistra nastoupil na jedno ctyrsemestralni víkendové studium. V infoletaku se píše, že vložné činí 50tis Kč a je splatné do xy. Více se o ceně nepíše a já moc z toho nejsem moudrý, zda těch 50tis je cena za celé studium či pouze za jeden semestr.
Jak byste to z toho co jsem napsal pochopili vy?
Dotaz škole jsem už napsal jenom se k němu vyjádří zřejmě až v týdnu a tak chci znát prozatím alespoň nějaké jiné názory než ty moje.
Díky a užijte si víkend

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nevím jak to je na téhle škole, ale v zahraničiu směrem na východ, moje mladá musela ukázat při zápisu do ročníku útržek složenky, jako důkaz, že zaplatila sponzorský příspěvěk. Jinak ji nezapsali. *alene* Vyřešilili jsme to v rodině. Každý člen rodiny ji převáděl na účet 200kč měsíčně. Nás to nezruinovalo a jí to hradilo školu. Odměnou nám byl její červený diplom.

hodnocení

1x
Soukromá škola? Odhaduji 50000kc za jeden akademický rok (čili dva semestry) anebo pouze za jeden semestr.
Soukromé vysoké školy jsou hodně drahé.
Nezdá se mi, že by chtěli jenom 50000kc za 4 semestry. Je to moc málo.
Určitě mají něco k cenám na webu té VŠ. Obvykle tam bývá napsané, kolik se platí a za jak dlouhou dobu (buď semestr anebo celý "školní"rok dva semestry).
jaycop
hodnocení

Nene je to na VŠE v ramci specializačního studia... A na právě tam nemají nic... Pouze vyvěšeny infoletaku v .doc kde je "vše" napsané.

hodnocení

0x

Já su vesnická žena a podobným hovadům, co slibují vzdělání, bych nedala ani korunu. Jestli jste šikovný, tak jděte studovat normální vysokou a v rámci programu Erasmus můžete vyjet do zahraničí se stipendiem, z kterého se ještě dá ušetřit. Pokud nemáte na normální vysokou školu, tak se na to vyprdněte a jděte dělat něco pořádného, protože dnes je taková inflace možných i nemožných vysokoškoláků, že často při nástupu do zaměstnání i tají dosažené vzdělání, protože by je na místo nevzali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]