Nejste přihlášen/a.
Rád bych po ukončení bakaláře místo magistra nastoupil na jedno ctyrsemestralni víkendové studium. V infoletaku se píše, že vložné činí 50tis Kč a je splatné do xy. Více se o ceně nepíše a já moc z toho nejsem moudrý, zda těch 50tis je cena za celé studium či pouze za jeden semestr.
Jak byste to z toho co jsem napsal pochopili vy?
Dotaz škole jsem už napsal jenom se k němu vyjádří zřejmě až v týdnu a tak chci znát prozatím alespoň nějaké jiné názory než ty moje.
Díky a užijte si víkend
1x
Nevím jak to je na téhle škole, ale v zahraničiu směrem na východ, moje mladá musela ukázat při zápisu do ročníku útržek složenky, jako důkaz, že zaplatila sponzorský příspěvěk. Jinak ji nezapsali.
Vyřešilili jsme to v rodině. Každý člen rodiny ji převáděl na účet 200kč měsíčně. Nás to nezruinovalo a jí to hradilo školu. Odměnou nám byl její červený diplom.
1x
Soukromé vysoké školy jsou hodně drahé.
Nezdá se mi, že by chtěli jenom 50000kc za 4 semestry. Je to moc málo.
Určitě mají něco k cenám na webu té VŠ. Obvykle tam bývá napsané, kolik se platí a za jak dlouhou dobu (buď semestr anebo celý "školní"rok dva semestry).
0x
Já su vesnická žena a podobným hovadům, co slibují vzdělání, bych nedala ani korunu. Jestli jste šikovný, tak jděte studovat normální vysokou a v rámci programu Erasmus můžete vyjet do zahraničí se stipendiem, z kterého se ještě dá ušetřit. Pokud nemáte na normální vysokou školu, tak se na to vyprdněte a jděte dělat něco pořádného, protože dnes je taková inflace možných i nemožných vysokoškoláků, že často při nástupu do zaměstnání i tají dosažené vzdělání, protože by je na místo nevzali.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.