Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce- CERN

Od: rffefe odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

jak moc je reálné že budu pracovat v CERNu? Jsem teprve středoškolák a můj sen je pracovat v CERNu? Na SŠ jsem několikrát úspěšný řešitel fyzikalni olympiády (ve celostátním kole jsem se umístil na 20 místě) a úspěšný řešitel Fykosu.

Samozřejmě, že soutěže ve fyzice nejsou stejné jako život , tedy vypočítat nějaký počet příkladu v časovém limitě není vědecká práce, také samozřejmostí je dobrá angličtina. Též předpokladám, že budu muset mít trochu štěstí. Vystudovat VŠ beru, jako samozřejmost pro tuto práci. Je vhodná pro tuto budoucnost škola MFF UK?

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Řekla bych že velká, když budeš chtít. Hned po nástupu na MFF Ti doporučuju zapsat se na nějaký projekt týkající se CERNu (většinou trvá jeden semestr), tohle dělat celé první dva ročníky, pak si vyber bakalářku s tématikou CERNu - už budeš znát z projektů uřitele na katedře, během bakalářského studia je možnost tam jet na exkurzi, pak budeš mít diplomku (možná Tě už do CERNu vyšlou), jestli ne, tak určitě během doktoranského studia. A jsi tam.

Tady se koukni, co můžeš dělat jen co na školu nastoupíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]