Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odebrání maturity

Od: tadeas* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

nedávno jsem poctivě odmaturoval, ale začala ve mě hlodat myšlenka, že bych o maturitu mohl přijít kvůli účetnictví, že mi paní učitelka mohla špatně zpočítat body nebo přehlédnout chyby(ze zkoušky jsem měl za 4, takže jakákoli chyba mě může stát hodně), já nevím, jestli paní učitelka chybu udělala nebo ne , ale tahle paranoidní myšlenka ve mě hlodá. Rád bych věděl, jestli o maturitu mohu přijít a pokud se mohu nějak bránit proti jejímu odebrání.

Děkuji předem za odpověd.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

3x

Máš maturitní vysvědčení? Pokud ano, tak to neřež, i kdyby? nemusíš ho odevzdat jedině že by o tom rozhodl soud..

liska5
hodnocení

1x

Paní učitelka ví, jak na tom jsi a nechala Tě prolézt. Jí také záleží, aby neměla pětkaře. Asi nejsi tak beznadějnej.

Už je hotovo, zadáno do počítačů, odesláno. Zpětně se nic neřeší.

figurek*
hodnocení

1x

ale klid. Nikdo ti maturitu nevezme. Paní učitelka je ráda, že tě má z krku.

mak*
hodnocení

1x

Teoreticky by to asi možné bylo, ale kdyby se to stalo, tak to ututlají ve vlastním zájmu.

tadeas*
hodnocení

dobře, ale pokud by třeba někdo jíný zjistil, že to paní učitelka špatně spočetla nebo přehlédla chybu a chtěli by mi maturitu odebrat/zneplatnit, tak co mám dělat potom?

hodnocení

0x

pokud by třeba někdo jíný zjistil, že to paní učitelka špatně spočetla nebo přehlédla chybu a chtěli by mi maturitu odebrat/zneplatnit, tak co mám dělat potom?

Kdo by to teď po paní učitelce znovu kontroloval? Kdyby Ti tedy tu maturitu kvůli tomu odebrali, tak ji budeš dělat v září znovu.

marcela1
hodnocení

0x
Pokud máte ten pocit, určitě bych se látku dobře doučila a dala bych si na to časové omezení, kolik bývá mezi prvním a druhým termínem maturit.
Přiznat pochybnost na odpovídajících místech je odvážné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]