Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak těžká je rumunština?

Od: ahojky* odpovědí: 3 změna:

Napadlo mě se naučit rumunsky. Je to zajímavý jazyk a Rumunsko není zas tak daleko od Česka, tak bych se tam mohla podívat s rodinou. Chtěla jsem se zeptat jestli někdo s rumunštinou má zkušenosti. Jak je těžká? Je to těžší než například francouzština nebo angličtina?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Rumunština patří do rodiny románských jazyků.Vychází historicky z latiny.Kdo dobře zná latinu,velmi dobře se naučí kterýkooliv z románských jazyků-Moldavsky,italsky,španělsky i francouzsky.

JABRAKA

hodnocení

0x

Pokud se rád/-a učíte jazyky, pokud vás to baví, jděte do toho. Není to zas tak těžké. Doporučuju vám podívat se na tuto stránku, hodně mi to pomohlo (Ppaní Gramelová)

A.

jazykovy-koutek.cz/...

hodnocení

0x

Měl jsem kdysi kamarádku, která v Bukurešti studovala a ta tvrdila, že to není složitý jazyk.

Ostatně i já jsem v dětství za častých návštěv Rumunska o prázdninách leccos pochytil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]