Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyjmenovaná slova po B ve větě

Od: llukas odpovědí: 13 změna:

Prosím o vyhledání skrytého vyjmenovaného slova po B ve větě: Je to takový malý a slabý kluk. Nevíme si s tím rady děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

BÝK

Je to takový malý a slabý kluk.

lesi2311,

myslím si, že jste to vyjmenované slovo "odhalil(a) správně, protože šlo o nějaké skryté ( dobře "zakuklené" *smich* ) vyjmenované slovo ... a Vy jste ho "vypátral(a)". *ua* ( ... no, jasný bodííííííík! *palec*)

hodnocení

2x

Ono to má jako svádět ba slovo slabý, ale to to samozřejmě není. Ale sloveso "je"má v infinitivy tvar "být"a do vujmenovaných slov patří.

b: být, obyčej, bystrý, bylina, kobyla, býk, babyka, Bydžov, Přibyslav
https://www.poradte.cz/navody/vyjmenovana-slova-po-b/

ladinpraha*
16.10.10 13:19
hodnocení

0x

BÝT

sebod*

Teda ladinpraha *palec*. Stydím, stydím...

llukas
hodnocení

NEVÍM,PROČ SE MÁM STYDĚT.POMÁHÁM VNUKOVI A MĚ JE 82 LET,TAK SNAD MÁM NÁROK UŽ NĚCO ZAPOMENOUT

sebod*

llukas. Já se stydím *hi*. Napsala jsem špatnou odpověď*zed*. A to je mi míň než Vám ;). Holt skleroza je skleroza :)*slunce*

ladinpraha*
hodnocení

0x

BÝT - JE

doplněno 16.10.10 13:31:

To SEBOD - pro upřesnění.

není to "být", je to "býk" - mají se hledat skrytá slova ve větě, ne měnit slova. jak slova na sebe navazují, mohou vytvářet další slova a to se hledá.

sebod*

ladinpraha. Ano, to jsem pochopila, už jak si to napsal *hi**zed*

ladinpraha*

Promiň, hned mi nedošla tvoje reakce.

llukas
hodnocení

Všem Vám moc děkuji za pomoc v hledání skrytých slov ve větě.Možná,že se zase brzo ozvu

hodnocení

0x

Tak to byl gól. Odpověď je triviální, oříšek byl v tom, pochopit zadání, ale zato pro mne přímo kokosový ořech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]