Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem pod čarou přijmou mě na odvolání?

Od: neuvedu odpovědí: 5 změna:

ahoj hlásím se na dvojjazyčné gymnázium a kvůli mému vysvědčení jsem skončila 31 pod čarou, ale když počítám že berou vlastně 90 dětí tak jsem skončila 24 pod čarou. Chtěla bych se zeptat jestli je nějaká šance že se dostanu. Upřímně doufám že někdo nedá odvolání a zbytek se dostane na obě gymnázia a půjde na to druhé. Dost mi na tom záleží a jsem hodně smutná:(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kkk*
hodnocení

0x
Já se v pohodě dostal na obě gymnázia (byl jsem 4. z 73. (Berou 30) a 14. z 171. (Berou 90).
Odvolej se. Za to nic nedáš a třeba to vyjde.
Já dnes podal zápisový lístek a už jsem bez starostí.
Ps. Kolik jsi měla bodů?
nell
hodnocení

Měla jsem s češtiny 70 procent a matiky 38.

= 35 bodů ¸a 19 bodů

btw moc děkuji za odpověď, a přeji ti ať se ti tam líbí:)

neuvedu
hodnocení

btw ten komentář jsem psala já :)

hodnocení

0x

S takovouhle češtinou se tedy tomu nepřijetí ani nedivím.

Odvolání lze podat vždy. Ale 24. (za řadovou číslovkou píšeme tečku... za pozdravem a před podřadicími spojkami ["že", "jestli"...] čárku...) pod čarou? Naděje na přijetí bych si moc nedělal.

neuvedu
hodnocení

Velyce dekuju ze se zajymas o moje chyby.

Snažím se celkem uklidňovat tím, že moje kamarádka se dostala s 5. třídy. Brali 60 dětí a byla 50. pod čarou a dostala se. Vím, že na jazykovým gymnáziu to je asi jinak, ale snažím se počítat s tím že to dopadnou nemusí*zmateny*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]