Nejste přihlášen/a.
Jdi tam,máš šanci,život tropí hlouposti. Má zkušenost - maturoval jsem čeština,ruština,matika,fyzika.Čeština - trefil jsem válečné romány,to mě zajímalo,bez problému,ruština,stejné téma,v pohodě,matika mě bavila a z fyziky - třicet otázek,každá dvě části. Já se učil buď A anebo B,vsadil jsem,že na trojku to bude stačit. Jediná otázka mě bavila Ačko i Béčko a já si ji vytáhl.... A mmchdm,mám přes padesát let a na maturu se mě ptali dvakrát. A ne jak jsem ji udělal,ale jestli ji mám...Hodně štěstí.
To je přesně důvod, proč maturitní zkoušku pokládám za blbost, jedničkář ve stresu neudělá a propadlík, brnkačka. 4 roky studia s vyznamenámím, já dávám maturitu a nestresuji. Přesně to měla dcera, 4 roky s vyznamenáním a 2 přeměty u maturity za 3, vystresovaná až hrůza. VŠ bez problémů a státnice sice dala ale hrůza.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.