Nejste přihlášen/a.
6x
A pamatuj, že kdyby to přecejen nevyšlo, aspoň si vyzkoušíš tu atmosféru, zjistíš na vlastní kůži, jak to probíhá. Pravděpodobnost, že nedáš ani jeden předmět je jaká? Dost nízká. Případně bys opakoval jen to, co nedáš a to už se dá. Drž se, věřím ti!
2x
Jdi tam,máš šanci,život tropí hlouposti. Má zkušenost - maturoval jsem čeština,ruština,matika,fyzika.Čeština - trefil jsem válečné romány,to mě zajímalo,bez problému,ruština,stejné téma,v pohodě,matika mě bavila a z fyziky - třicet otázek,každá dvě části. Já se učil buď A anebo B,vsadil jsem,že na trojku to bude stačit. Jediná otázka mě bavila Ačko i Béčko a já si ji vytáhl...
. A mmchdm,mám přes padesát let a na maturu se mě ptali dvakrát. A ne jak jsem ji udělal,ale jestli ji mám...Hodně štěstí.
0x
To je přesně důvod, proč maturitní zkoušku pokládám za blbost, jedničkář ve stresu neudělá a propadlík, brnkačka. 4 roky studia s vyznamenámím, já dávám maturitu a nestresuji. Přesně to měla dcera, 4 roky s vyznamenáním a 2 přeměty u maturity za 3, vystresovaná až hrůza. VŠ bez problémů a státnice sice dala ale hrůza.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.