Prosim vas, zle aom si vybrala strwdnu skolu a aj ju nedokoncila ale dorobila si nekor maturitu. No je mi uplne nanic, mam uz 40 rokov, tazko som pracovala manualne, znicila si chrbat, psychiku, niekedy som robila v kuse bez jedneho dna volna tri mesiace. No ale potrebujem kedze som samozivitelka uzivit dieta a chcem si zvysit vzdelanie. Pozeram ze kurzy v cechach su ovela lacnejsie ako na slovensku, kde zatial zijem. Rozmyslala som o pedikure podologii, alebo niejaku pracu s ludmi, kde by som aj zarobila ale aj sa mohla starat o dieta. Napada vas nieco, co by mi mohlo pomoct sa rozhodnut? Alebo nejaky kurz poznatw s cim by som viac zarobila penazi ako minimalnu mzdu s mojou vladtne zakladnou skolou, lebo stredna strojarska je mi uplne nanic. Robila som ppatrovatelku, sekretarku ale najviac vo vyrobe na smeny. Tiahne ma to k tej pedikure, este ma napadlo kurz varenia. Nejako musim dieta a seba zabezpecit a ak nic nezmenim tak to na slovensku sa mi zda oproti inym krajinam eu je dost pre mna chudobny zivot vo vyhlade. Vsetko tu je skoro tak drahe ako v nemecku, anglicku..potraviny, sluzby, ale plat tu mam ja len tych 500 eur. Dakujem za pomoc, je to velmi dolezite. Proste chcem sa nieco naucit robit. Ale na dialkovu skolu nemam peniaze.vfaka za napady.
Těch kurzů je hodně. Napadá mě např. kosmetický, maserský, kadeřnický..Nebo pečovatelský. Manikúra, pedikúra..Pak záleží na tom jak budete šikovná a jakou klientelu si dokážete získat a zajistit, aby se Vám to finančně vyplatilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.