Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potrebujem si rozšíriť vzdelanie

Od: dagmara77 odpovědí: 1 změna:
Prosim vas, zle aom si vybrala strwdnu skolu a aj ju nedokoncila ale dorobila si nekor maturitu. No je mi uplne nanic, mam uz 40 rokov, tazko som pracovala manualne, znicila si chrbat, psychiku, niekedy som robila v kuse bez jedneho dna volna tri mesiace. No ale potrebujem kedze som samozivitelka uzivit dieta a chcem si zvysit vzdelanie. Pozeram ze kurzy v cechach su ovela lacnejsie ako na slovensku, kde zatial zijem. Rozmyslala som o pedikure podologii, alebo niejaku pracu s ludmi, kde by som aj zarobila ale aj sa mohla starat o dieta. Napada vas nieco, co by mi mohlo pomoct sa rozhodnut? Alebo nejaky kurz poznatw s cim by som viac zarobila penazi ako minimalnu mzdu s mojou vladtne zakladnou skolou, lebo stredna strojarska je mi uplne nanic. Robila som ppatrovatelku, sekretarku ale najviac vo vyrobe na smeny. Tiahne ma to k tej pedikure, este ma napadlo kurz varenia. Nejako musim dieta a seba zabezpecit a ak nic nezmenim tak to na slovensku sa mi zda oproti inym krajinam eu je dost pre mna chudobny zivot vo vyhlade. Vsetko tu je skoro tak drahe ako v nemecku, anglicku..potraviny, sluzby, ale plat tu mam ja len tych 500 eur. Dakujem za pomoc, je to velmi dolezite. Proste chcem sa nieco naucit robit. Ale na dialkovu skolu nemam peniaze.vfaka za napady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Těch kurzů je hodně. Napadá mě např. kosmetický, maserský, kadeřnický..Nebo pečovatelský. Manikúra, pedikúra..Pak záleží na tom jak budete šikovná a jakou klientelu si dokážete získat a zajistit, aby se Vám to finančně vyplatilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]