Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrola úkolu

Od: honza* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, dostali jsme za úkol vypracovat pracovní list z českého jazyka. Udělal jsem to, ale nejsem si úplně jistý správností, nemohl by mi to tady prosím někdo zkontrolovat. Děkuji

Moje odpovědi:

1.C;

2.C;

3.B;

4.B;

5.A;

6.D;

7.C;

8.A

Věty: 1,3

PL_12 (1).pdf 85.06 kB

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

První část: špatně je určen úkol č. 2, nevím si rady s úkolem č. 7. Ostatní je správně.

Věty: 1. věta správně určeno, 3. věta špatně určeno. Ještě ve dvou větách je interpuknce špatně.

doplněno 12.06.20 17:01:

Úkol číslo 7 už jsem ověřila, ty to máš určené špatně.

Moment, 3B je dobře určeno, jsou tam chybně ty "splodiny"...

honza*
hodnocení

Dobrý den,

teď jsem se na to znovu koukal, myslím, že 2. úkol bude mít řešení B (chybně napsané ochrannou - řekl bych, že by tam měly být 2 n), pak úkol číslo 7 také B (špatně napsané slovo vrkú - má být s čárkou). U těch vět bych ještě doplnil k té 1. větě, věty 6 a 7. Doufám, že to už správně :D

Děkuji

úkol 2: Chybně je napsáno slovo nejjistější. Musí být dvě j. Jistý, nejjistější (důkladný, nejdůkladnější).

úkol 7: Vrkú

Věta 7 je napsaná správně, čárka chybí ve větě č. 5. Buď doděláš..., nebo. Tedy celkem jde o věty 1, 5, 6.

@quentos - v úkolu č. 3 jsme všichni tři (Vy, tazatel i já) našli stejnou chybu - splodiny.

honza*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]