Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zit s titulem,ktery me brzdi

Od: kaj* odpovědí: 16 změna:
Nemuzu jist a nemuzu to vubec rozchodit,rodina si prala skolu a mne z toho ruply nervy a uz se nenajim,nemuzu nic delat a nikdo mi to nechce uznat,nemuzu uz ani skoro hybat rukama,jak jsem se zblaznila.Ja jsem vyhovela 100 lete pani a mne to nepomohlo.Co delat se ztratou 20 let od skoly,protoze ja jsem chtela byt od 15ti doma,jak se mam s takovym zivotem smirit.Prehanim slova,ale neni to nepravda.
Jak ten titul zrusit,jestli by to slo...

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
Můžete být konkrétní?
Kdo se má v tomto chaosu vyznat. *zed*

hodnocení

6x

Četl jsem to dvakrát... ale přiznám se, že absolutně nechápu nač se vlastně ptáte... *nevi*

Jaký titul? V čem Vás brzdí? Jak od patnácti doma? Jaké, že by Vás někdo živil?

Podle způsobu psaní to vypadá, že byste měla problém projít základkou, ne tak získat nějaký titul... *zmateny*

joudic*
02.06.20 17:29
*nevi*

hodnocení

5x

Prostě ten titul nikde neuvádějte. Myslím, že v tomhle případě Vás nikdo nebude podezírat, že nějaký tajíte ;).

02.06.20 20:13

*smich2*

hodnocení

5x

Zkusím se tím prokousat, jestli jsem pochopila správně... Máte zdravotní potíže a neuznali Vám invalidní důchod? Rodina si přála, abyste studovala, Vy jste to psychicky nezvládala, ale něco jste přece jen vystudovala. Ale kvůli psychice Vám to k ničemu není a Vy se s tím nedokážete smířit. Zkuste komunikovat, abych věděla zda to chápu správně. Jinak – jste pod dohledem odborníka – psychologa, psychiatra? Ti si se špatnou psychikou poradí nejlépe.

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, tak ten titul nikde neuvádějte a ono Vás to odbrzdí. Zdravím!

idanova*
hodnocení

4x

Zdravím. Já myslím, že by bylo nejlepší o radu požádat svého psychiatra. Pokud žádného nemáte, obraťte se na svého obvodního lékaře, ať vám nějakého doporučí. Určitě vám s vaším problémem poradí a pomůže. Ida

priklad1*
hodnocení

3x

Asi RSDr. absolventka VUML. Už ta větná skladba tomu napovídá.

hodnocení

2x

Jako většině poradců, není mi jasno, oč Vám jde.

Zkuste se více rozepsat, určitě se najde řešení.

lidus*
hodnocení

2x

Nechápu co chcete vědět. Titul nikam nepíšeme, ani na zvonek domovních dvěři a nemáte povinnost ho uvádět ani do životopisu, pokud ho nepožadují.

hodnocení

1x

Titul je jen papír /diplom/ a snad i nabyté vědomosti. O titulu nikdo nemusí vědět, nemusíte ho nikde uvádět, a je to vyřešené. Chtěla jste být od 15 doma...a kdo by vás živil? Ostatně, kolik vám je? Podle toho psaní možná 10? Pokud ovšem nějaký titul vlastníte, tak jak jste ho při dané úrovni komunikace mohla získat. Nebo jste nemocná a vymýšlíte si, chcete být zajímavá. Myslím, že jste dosáhla právě opaku! Přeji vám radost ze života!

hodnocení

0x
Je to česky, ale smysl to nedává. Z češtiny asi ten titul nemá.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

titul z plzne za 2 tydny stejne nema zadnou cenu

kaj*
hodnocení

Nechci se asi uz ptat,prominte,na me uz spadly i kroupy a nebudu uz delat diskuzi,ja se omlouvam,a bude to tak,protoze ja nevim jak dal.

Vám se ale opravdu těžko pomáhá, když první dotaz napíšete tak, že ho nikdo nepochopí. Nu a místo nějakého vysvětlení to rovnou zabalíte... *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]