Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu během přijímaček na wc?

Od: sik odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, budu dělat přijímačky. Obávám se, že budu nervózní a z nervozity, že se mi bude chtít na wc. Můžu si dojít na wc při testech?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Když už teď víš, že budeš nervózní a budeš chtít jít na záchod, tak to už bys mohl vědět i to, jak ti ty přijímačky dopadnou.

Před zkouškou si musíš zajít na záchod.

Jak to bude probíhat při zkoušce se musíš zeptat přímo na místě.

Ale dost pochybuju, že třeba po patnácti minutách, kdys nevyřešil jediný příklad půjdeš na záchod a po návratu ze záchodu zázračně vyřešíš všechno. To už zkoušející asi poznají, že nějak podvádíš.

hodnocení

2x

Ne, nemůžeš. To Tě přejde, jen co vyjdeš z domu (snad).

pet32
hodnocení

2x

O tom silně pochybuji, hlavně nejít hladový něco k jídlu, pomůže a na wc si zajděte před

aneta*
hodnocení

2x

Nemůžeš, jakmile opustíš místnost, už se do ní nemůžeš vrátit

hanaka
hodnocení

2x

Tak přesně s tímhle jsme bojovala celou střední školu a vlastně ještě i teď. Z toho důvodu, jsem se strašně obávala písemných maturit...bylo mi jasné, že přes hodinu bez wc nevydržím, ještě když budu nervózní. Abych to shrnula...došla jsem si těsně předtím, celou dobu jsem na to ani nepomyslela a došla jsem si až po zkoušce doma. Takže v klidu...budeš mít zcela jistě jiné starosti, než plný močový měchýř ;)

111®
hodnocení

1x

nemůžeš, je to chápáno jako svévolné /dobrovolné/ ukončení zkoušky..

jirkazxc
hodnocení

0x
Nemuzes.
Asi zalezi jestli na velkou nebo malou.
Rada lidi ma problemy s prostatou a podobne a ti to museji nejak resit.
Pokud na malou, tak je se to pridela a funguje to. Nebo pleny.
Tak se zeptat v lekarne nebo ve zdravotnickych potřebách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]